SUV sınıfının önemli temsilcilerinden biri olan Kadjar modeli, önümüzdeki sene yeni bir versiyonla gelmeyecek. Çünkü marka Kadjar modelinin yerini alacak yeni bir seri için duyuru yaptı. 2022 Renault Austral adıyla gelecek olan yeni seri, Kadjar’ın devamı niteliğinde olacak ve yepyeni bir isimle yoluna devam edecek.

Araç için şu an çok sınırlı bilgiler var ama bu bilgilerle bile nasıl bir araç beklememiz gerektiğini anlamış bulunuyoruz. Anlaşılan Renault, SUV sınıfında da bir dönüşüme gitme niyetinde. Tabii ki nasıl karşılık alacak göreceğiz.

2022 Renault Austral Neler Sunacak?

Araç için şu an resmi olarak netlik kazanan iki bilgi var. Bunlardan birisi aracın ismi. Avrupa pazarında daha anlaşılır olacağı düşünülen yeni isim, serinin devamını sağlayacak. İkinci detay ise aracın sınıfı ve boyutu. Marka yeni isim açıklamasını yaparken, 2022 Renault Austral modelinin bir SUV sınıfı olacağını ve Kadjar’ın havasını devam ettireceğini söyledi.

Diğer taraftan modelin 4.51 metre gibi bir boyutu olacağı konusunda bilgi verildi. Yani yakın rakiplerden biraz daha uzun bir araç göreceğiz. Buna karşın koltuk sayısında herhangi bir değişiklik olmayacak. Bu modelde de yer alan koltuk sayısı 5 kişilik olacak. Muhtemelen daha geniş bir iç mekanla karşı karşıya kalacağız.

2022 Renault Austral serisinin motor özellikleri ya da teknik verileri açısından şu an için netlik kazanan başka bir detay söz konusu değil. Sadece aracın adını gösteren görselle beraber arka kısmın tasarımını nispeten görmüş olduk. Baktığımızda arka kısmın tasarımı da Kadjar’a göre değişecek gibi duruyor. Ek olarak markanın yeni aracın da yeni logosunu sunacağı da net olarak gözüktü.

Diğer bilgiler için 2022 yılı içerisinde yapılacağı söylenen tanıtımı bekleyeceğiz. Tanıtım bize detayları verecektir. Özellikle fiyat rekabetinin nasıl olacağını merak ediyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version