Renault, 2021 yılı bitmeden bir sürpriz açıklama yapmış ve Kadjar serisinin son bulacağını duyurmuştu. Ama bunu söylerken yerine gelecek olan araç için de açıklama yapılmıştı. Serinin yerine gelecek olan yeni aracın 2022 Renault Austral modeli olacağını görmüştük.

Sadece arka kasasında model adının nasıl yazacağını görebildiğimiz araç için şimdi yeni görüntüler geldi. Görseller gölgeli bir şekilde yayınlandığı için kesin tasarımı göremiyoruz ama az çok araç yapısını da anladık.

2022 Renault Austral İddiasıyla Geliyor

Bir kere ön kısımda kullanılan farlar için görseller yeterli oldu. Bu kısımda markanın yine mikro optik farlarını kullanacağını söyleyebiliriz. Elektrikli modellerde kullanılan far teknolojisi bir hayli başarılı.

Diğer taraftan görsellerde yine net olarak gözüken stop lambaları da var. Stop lambalarının da bu kısımda gördüğümüz görsellerinde C form şeklinde olacağını anlıyoruz.

Zaten Renault bu tarz far yapılarını artık alışkanlık haline getirdi. Birçok modelinde kullanmaya başladı. Revize edilmiş bir şekilde ama aynı yapıda farların devam etmesini bekliyoruz.

Aracın diğer kısımları için ise daha fazla görsel gerekiyor. Bu gölgeli görsellerden boyut ve genel yapı anlaşılıyor ama teknik detaylar tam olarak anlaşılmıyor.

2022 Renault Austral serisindeki teknik özelliklere gelecek olursak, yine bekleyeceğiz. Tabii ki sızıntılarımız var ama markanın kesin olarak şu olacak dediği bir özellik yok.

1.2 litrelik TCe hibrit sistemli motorun gelmesini beklediğimiz modelde, hibrit dışında motor olacak mı kesin emin değiliz. Ama şu var ki aracın tanıtımı için artık her şey hazır gibi.

Son görsellerin bu teaser görselleri olduğunu düşünmekteyiz. Muhtemelen birkaç ay içerisinde resmi olarak tanıtım yapılır ve detaylar netlik kazanır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version