Renault’un ticari araçları arasında en çok satanlardan biri olan Kangoo için kampçıların çok seveceği özel bir versiyon duyuruldu. 2022 Renault Hippie Caviar Motel adıyla duyurulan yeni araç, hem çevreci hem de arazi odaklı olarak kullanılabilecek modellerden birisi.

Aracın şimdilik dış tasarım görselleri yayınlandı ama bu görseller bile beklentilerin artmasına neden oldu. Teknik açıdan da bazı özellikleri ortaya çıkan model için detaylardan söz edelim.

2022 Renault Hippie Caviar Motel Özellikleri Nasıl?

Söz konusu araçta dış tasarımın bir hayli renkli olduğunu görüyoruz. Dağ desenlerinin olduğu, birkaç farklı rengin kullanıldığı bir boyaya sahip olan seride, üst bölümde de özel taşıma kollarının kullanıldığını görüyoruz.

İç tasarım için görselleri göremediğimizden iç tasarım detaylarını net olarak değerlendiremiyoruz ama kamp özel bir araç olduğunu düşünecek olursak, iç hacminin de geniş olduğunu söylemek lazım.

Aracın teknik kısmında da bazı bilgiler var. Teknik kısım için ortaya çıkan bilgilere göre seri, tamamen elektrikli bir motorla beraber gelecek. Sonuçta arazide de güçlü olması gereken bir araç olduğu için beygir gücünün de çok düşürülmediğini görüyoruz.

Seri 120 beygir güç üretecek. 285 km menzil değeri olacağı da belirtilen 2022 Renault Hippie Caviar Motel, hızlı şarjı da destekleyen araçlardan biri olacak. Hızlı şarj sayesinde sadece 30 dakikalık bir şarj ile 170-180 km kadar menzil değeri elde edilebilecek.

Aracın teknik özellikleri konusunda ortaya çıkan bilgiler bu şekilde. Hem iç tasarım için görselleri hem de aracın diğer teknik detaylarının Eylül ayında açıklanması bekleniyor.

Fiyat bilgileri gelir mi onu da net olarak bilmiyoruz ama daha fazla bilgi açıklanacağı kesin.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version