2022 Skoda Karoq, yakın zamanda ilk duyuru ile karşımıza çıkmıştı. Aracın ilk teaser görselleri yayınlandığı zaman, tasarımı gördük. Bununla da kalmadık. Yeni modelin ne zaman tanıtılacağına ilişkin son gelişmeleri de öğrendik. Artık gün saydığımız araç için Skoda bir sürpriz daha yaptı.

Ay sonunda tanıtılacak olan araç için bir resmi video daha yayınlandı. Yayınlanan resmi video önemli detaylar içeriyor. Bazı ufak ipuçları, yeni Karoq modelinden ne beklememiz gerektiğini de net olarak ortaya koyuyor.

2022 Skoda Karoq Nasıl Bir Araç Olacak? İşte Video

Yayınlanan videoda bir kere aracın lansman renginde çok büyük bir değişim olmayacağını anlıyoruz. Yine turuncu tonlarında gelecek olan araç, arka kısımda hem marka hem de model adını geniş bir şekilde gösterecek. Ayrıca burada yer alan 4X4 rozeti de dikkatimizi çekmedi değil.

Arka kasada yer alan detaylar önemli detaylar ama tabii ki araç için tek başına yeterli olan bilgiler değil. 2022 Skoda Karoq videosunda daha fazlası var. Bir kere aracın farları.

Artık serinin LED farlarında önemli tasarım ve işlevsellik değişiklikleri olacağını anlıyoruz. Alt kısımda yer alan 4’lü küme ışıklandırma olduğu gibi yerini korumuş. Üst kısımda yer alan LED bölümlerinde ise bir güncellemeye gidilmiş ve araç daha şık bir görüntüye kavuşmuş durumda.

Sadece tasarımını değil, aynı zamanda performansını da konuşacağımız 2022 Skoda Karoq, motor kısmında da 1.5 TSI, 2.0 TDI ve 1.0 TSI serisine sahip olacak. Tabii ki videoda bu konuda net bilgiler yok.

Ama yine de beklenti markanın böyle bir tercih yapacağı yönünde. Zaten birkaç gün sonra da gerçeği göreceğiz. Ay sonunda aracın tanıtımı yapılacak. Hangi pazarlarda ne kadar fiyatla satılacağı da belli olacak.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version