Skoda’nın sedan modellerindense cross serisi modellerinin daha popüler olduğunu biliyoruz. Hatta en popüler olan model Karoq serisi olarak gözüküyor. Her markanın yaptığı gibi bir seri popüler olduğu zaman Skoda da üzerine gidiyor. Nitekim yakın zamanda 2022 Skoda Karoq modelini de göreceğiz.

Bu popüler serinin devam aracı olarak karşımıza çıkacak 2022 modelinin, nasıl bir değişim sunacağına ilişkin görseller de gelmeye başladı. Marka hem arkadan hem de önden tasarımı gösteren çizim görselleri yayınladı.

2022 Skoda Karoq Tasarımı Nasıl Olacak?

Gördüğümüz kadarıyla bu yeni seride öne çıkan yön makyaj çalışması olacak. Aracın derin bir makyaj çalışmasından geçtiğini göreceğiz. C segment cross modelinin, ön kısımda ızgara alanını biraz daha vurucu bir şekilde öne çıkardığını ve bunun hemen altında da tampon ile çamurluk kısımlarının yenilendiğini görüyoruz.

Tabii ki çizimler detay gösteriyor olsa da son sürümü de görmek lazım. Ön kısımda far tasarımında da bir değişim olacağını net olarak anladığımızı söylemek isterim. LED farlar daha ince olacak gibi.

Arka kısımda ise yine makyaj çalışmaları kendisini gösterecek. Stop lambalarının daha ince ve göz alıcı derecede şık duracağını anlıyoruz. Alt ışıklarını da değiştirecek olan araç, tampon için de değişimler planlıyor gibi gözüküyor.

Hem arka kısım hem de ön kısım, yeni nesle tam anlamıyla geçmiş olacak. Tasarım yüzünde bizi net olarak karşılayacak değişimler, aracı daha sert ve hatlı gösterecek.

Bu görsellerden sonra 2022 Skoda Karoq tanıtımının ne zaman yapılacağını da belirtelim. Aracın tanıtımı bu ayın sonunda olacak. Ama satışa ne zaman çıkar kesin değil. Bir süre satış için beklemek gerekebilir. Malum bazı çip sıkıntıları ve stok sorunları yaşanıyor. Yeni modeller de bundan etkileniyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version