Accord modeli, yeni City modeli derken yeni nesil 2021 Honda Civic modeli için de beklenen detaylar açıklandı. Aracın hem Türkiye fiyatı duyuruldu hem de serinin ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı konusunda detaylar açıklandı.

Görünen o ki söz konusu seri, fiyat açısından biraz yüksek bir aralıkta olacak. Özellikle üst paketlerde modelin fiyatlarının bir hayli dikkat çekeceğini söyleyebiliriz. Peki yeni nesil için açıklanan bu fiyatlar nasıl? Araç ne zaman Türkiye’de satışa çıkmış olacak?

2021 Honda Civic Türkiye Fiyatı

Tabii ki Türkiye fiyatından söz ederken yeni neslin paket seçeneklerini paylaşmadan olmaz. Fiyatlarda yaşanan değişim paket seçeneklerine göre oluyor. Her zaman olduğu gibi Honda araçlarından tanıdığımız paket seçenekleri karşımıza çıkıyor. Farklı bir paket seçeneği göremediğimizi de belirtmek isterim.

Baktığımız zaman aracın giriş seviyesi 1.5L VTEC Turbo ECO otomatik Premium seçeneği olarak gözüküyor. Bu seçenek için istenen fiyat ise 374 bin TL olarak gözükmekte. Aracın en yüksek paket seçeneğinde ise 440 bin TL gibi bir fiyat görüyoruz. Yeni kasa 2021 Honda Civic modeli için Türkiye fiyatlarını liste olarak da ekleyelim.

  • 1.5L VTEC Turbo ECO Premium – 374.000 TL
  • 1.5L VTEC Turbo ECO Elegance – 410.000 TL
  • 1.5L VTEC Turbo ECO Executive+ – 440.000 TL
  • 1.5L VTEC Turbo Benzin elegance – 402.000 TL
  • 1.5L VTEC Turbo benzin Executive+ – 435.000 TL

Bu fiyatlarla beraber yeni kasa yeni tasarımlı 2021 Honda Civic modelinin satış tarihi de duyuruldu. Verilen bilgilere göre aracın satış tarihi de 13 Kasım olacak. Zaten serinin Kasım ayı içerisinde satışa çıkmasını bekliyorduk. Bu yönde de gelişmeleri paylaşmıştık.

Şimdi serinin beklendiği tarihte geldiğini göreceğiz. Ama araçların ne kadar tercih edileceği ve fiyatın nasıl bulunduğu konusunu tabii ki sürücüler belirleyecek. Araç ülkemize geldiği zaman bir kez daha teknik özellikleri paylaşacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version