Sonbahar aylarında satışa çıkması beklentisi olan yenilenen 2022 Subaru Outback modeli için detaylar açıklanmaya devam ediyor. En son aracın New York Otomobil Fuarı kapsamında bazı teknik detayları ortaya çıktı. Ayrıca yeni modele ilişkin daha fazla görselin de olduğunu söylemek lazım.

Yeni aracın tasarımsal olarak nasıl gözükeceği konusunda da bilgileri ortaya koyan görsellerden ve teknik olarak ortaya çıkan özelliklerden söz edelim.

2022 Subaru Outback Teknik ve Tasarım Detayları

Aracın tasarımına bakacak olursak, görsellerden de yola çıkarak 2022 Subaru Outback modeli için bir revize yapıldığını net olarak anlıyoruz. Tasarımsal açıdan özellikle ön kısımdaki ızgara alanında revizeler yapılmış.

Farlarda da bir yenileme yapıldığını anlıyoruz ama çok fazla detay olmadığını da söylemek lazım.

Teknik açıdan değerlendirme yapıldığı zaman ise 2022 Subaru Outback, başta sürücü yardım teknolojisinde yapılan yeniliklerle gelecek. Araçta EyeSight sürücü yardım sistemi yer alıyordu.

Bu sistem güncellenmiş ve yetenekleri de arttırılmış durumda. Belki de 2022 Subaru Outback modelinin en önemli artısı da bu olacak. Ama tabii ki tam olarak lansman yapıldığında ve yeni donanımın yetenekleri tam olarak gösterildiğinde anlayacağız.

Onun dışında aracın iç tasarımında küçük oynamalar dışında değişimler beklenmiyor. Yine aynı multimedya sistemi ve gösterge alanı bulunacak.

Motor kısmına geldiğimiz zaman ise yine güçlü bir Subaru aracı göreceğiz. Seride 4 silindir 2.5 litrelik 184 beygirlik bir motor yer alacak. Bu motorun dışında diğer seçenek için ise 2.4 litre turboşarjlı bir motor göreceğiz. Bu motorda da 262 beygirlik güç olacak.

Henüz fiyatları netlik kazanmayan model için dediğimiz gibi satışların sonbahar aylarında başlaması bekleniyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version