2022 model yılıyla beraber S-Cross serisinde bir yenileme yapacağı bilinen Suzuki, 2022 Suzuki S-Cross modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tasarım anlamında önemli oynamalara sahip olan seri, sadece bununla da kalmamış gözüküyor. Makyaj çalışması, yeni alan düzenlemeleri ve çok daha fazlası var.

Yeni Suzuki S-Cross, bu çalışmalar sonrasında yenilik anlamında neler sunuyor ve ne kadar değişti detaylı bakalım.

2022 Suzuki S-Cross Özellikleri ve Tasarımı

Araç ile ilgili bilinmesi gereken ilk nokta dediğimiz gibi makyaj çalışması olacak. Bir kere birçok araçta yapıldığı gibi ön yüz artık yenilenmiş durumda. Daha göz alıcı far takımları ve bunun yanında daha geniş ızgara ile artırılan krom detaylar.

Tamamı aracın makyaj çalışmasının ne kadar etkili olduğunun kanıtı. Burada yeni seri için güzel bir tasarım detayından da söz edebiliriz. Araç eklenen ve değiştirilen parçalar sayesinde daha büyük duruyor. Fakat boyutlar değiştirilmemiş. Yine de iç mekanda yapılan düzenlemeler, aracın daha ferah bir iç mekana sahip olmasını sağlamış.

İç kısımda ayrıca ekranlar konusunda da yenilenme var. En üst versiyonda 9 inç standart versiyonda ise 7 inç olan mutlimedya ekranı, Android Auto ile Apple Carplay desteğini sunuyor.

Klima kontrolleri ve vites kolu kısmında ufak dokunuşlar var ama beğenilen temel tasarımda önemli bir değişime gidilmediğini de anlıyoruz.

Aracın motoruna gelince, beklendiği gibi bir PHEV modeli ya da elektrikli motor gelmedi. Bunun yerine 1.4 litre benzinli motora yardımcı olacak 48V elektrik motoru eklenmiş .Yani hafif hibrit eklemesi yapılmış.

Tabii ki bu aracı ne kadar tatmin edici bir seviyeye getirecek orası tartışılır. Öyle ki motor 127 beygir gücünde ve 235 Nm tork değerine sahip. Otomatik şanzıman seçeneğinin de yer aldığı 2022 Suzuki S-Cross, tüm bu özelliklerle beraber yıl bitmeden Avrupa’da satışa çıkmış olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version