Yeni model yılı ile satışları başlayan 2022 Suzuki Vitara araçları, yeni yıla kampanyalarla beraber başladı. Markanın hem Jimny hem de Vitara modellerinde yapmış olduğu yeni kampanya, Şubat ayında araçları satın almak isteyenler için güzel bir avantaj sağlamış olacak.

Yine net bir indirimden söz etmemiz mümkün değil ama bu tür kampanyaların ödeme kolaylığı oluşturduğu da kesin. Peki, nasıl bir kampanyadan söz ediyoruz?

2022 Suzuki Vitara Şubat Ayı Kampanyası Detayları

Kampanya sadece Vitara modellerinde geçerli değil. Önce bunu belirtmek isterim. Kampanya hem Vitara hem de Jimny modelleri için geçerli. Üstelik kampanya araçların tüm versiyonlarında ve hem 2021 yılında hem de 2022 yılında geçerli.

Kampanya kapsamında bu modelleri tercih edecek olan sürücüler, 100 bin TL’ye kadar krediyi %0.99 faizle kullanabiliyor.

Her zaman olduğu gibi faiz miktarı düşük olduğundan vade sayısı da çok uzatılmış değil. Bu kampanyadan yararlanan ve %0.99 oranda faiz ile 100 bin TL kredi kullanan müşterilerin, maksimum 12 ay vade süresinden yararlanabileceğini belirtelim.

Masraflarla beraber böyle bir hesaplama yapıldığı zaman aylık taksit tutarı da 8.990 TL civarlarında oluyor. Toplu olarak ödeme yapmak istemeyen ya da o an için aracın tüm ücretini karşılayacak kadar toplu parası olmayan müşteriler için güzel bir kampanya.

2022 Suzuki Vitara Şubat kampanyasının tek kötü yanı ise ek olarak araçlarda herhangi bir indirimin olmayışı. Belki bir de ek indirim olayı olsaydı, işte o zaman tam olarak tadından yenmeyecekti. Zira kredi kampanyaları olsa da araçların fiyatları hala yüksek.

Unutmadan kampanyanın Şubat ayı için açıklandığının da altını çizelim. Mart ayında kampanya koşulları değişebilir. Hatta kampanyanın devam edip etmeyeceğini bile bilmiyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version