Birkaç saat önce Toyota’nın yeni gemisi 2022 Toyota Tundra modeli için bazı bilgilerin sızmış olduğunu paylaşmıştık. Ayrıca aracın tanıtım paneli üzerinde çekilmiş olan görselleri de sızmıştı. Bu görsellerin sızmasının hemen ardından ise Toyota aracın resmi görsellerini paylaştı.

Seriden ilk resmi görselin paylaşılmasının ardından, nasıl bir dev göreceğimizi de öğrenmiş olduk. Ön kısımda o güncellenen tasarım netleşti. Tabii ki teknik veriler paylaşılmadı ama aracın tasarım yapısını da net olarak anlamış olduk.

2022 Toyota Tundra Tasarımı Çok Etkileyici

Görsel üzerine kendi fikrimi söyleyeceğim. Toyota gerçekten yapmış. Bana soracak olursanız aracın tasarımı çok başarılı. Pickup modellerinde aradığımız o sert görüntü, adeta dijital dönem ile birleştirilmiş diyebilirim.

Orta kısımda yer alan ızgarada oldukça büyük bir Toyota yazısı var. Tam merkeze yerleştirilmiş olan marka yazısı, bir hayli heybetli duruyor. Bunun dışında ızgara gözlerinin de yine çok geniş olduğunu görmekteyiz. Öyle ince bir tasarım yapısı söz konusu değil.

Diğer taraftan aracın farları da tamamen yenilenmiş gibi duruyor. Ön kısımda marka yazısının altında yer alan LED ışık bölümünde olduğu gibi farlarda da bir LED kullanımı olduğu görülüyor.

Bir hayli heybetli olan bu ön kısmında devamında arka kısımda nasıl bir tasarım kullanıldığını net olarak göremiyoruz. Çünkü markanın tek bir görsel paylaştığı görülüyor. Bu tek görsel, arka kısım hakkında çok fazla bir bilgi vermiyor. Araç böyle biraz daha çapraz gibi çekilmiş.

İddialı model için resmi görsel paylaşılmış olmasına karşın, hala yeni modelin ne zaman tanıtılacağı konusunda kesin bilgileri öğrenemedik. Artık 2022 Toyota Tundra modelinin hazır olduğunu biliyoruz. Yakın tarihte tanıtım yapılacaktır diye düşünmekteyim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version