2022 Toyota Tundra Pickup modeli için çok fazla sır kalmadı. Zaten aracın TRD adı verilen bir versiyonu gösterilmişti. Yeni araç için markanın paylaşımlar yaptığını da gördük. Bu modelin hemen arkasından gündeme gelen ise normal versiyon için görüntünün nasıl olacağıydı.

Dev bir pickup modelinden söz ediyoruz. Görünümün nasıl olacağı bile çok merak ediliyor. Bu konuda ise güzel bir sızıntı gerçekleşti. Aracın tamamen kamuflajsız bir şekilde, bir alanda park etmiş olan standart versiyonunun görüntülendiği söylendi. Bu görselle beraber nasıl bir kasa yapısı göreceğimiz konusunda yine tartışmalara başladı.

2022 Toyota Tundra Çok Uzun Gözüküyor

Baktığımız zaman araçta çok uzun bir kasa kullanıldığını görüyoruz. Açıkçası standart pickup modellerine göre çok daha uzun duran bir araç söz konusu. Özellikle ön kısımda daha uzun bir araç olduğunu anlıyoruz.

Ön kısma bakıldığı zaman ise yine TRD modelde olduğu gibi oldukça geniş bir ızgara kullanıldığı anlaşıyor. Izgaranın çerçevesinde de metal renk detaylar direkt göze batan kısımlar arasında. Bunu bıraktığımız zaman, bu sefer orta kısımda herhangi bir marka yazısı değil de logo olduğunu görüyoruz.

Sanki bu tercih orayı hacim olarak biraz daha küçük göstermiş gibi geliyor. Onun dışında yine T şeklinde farlar doğrudan göze çarpmakta. Yine arka kısımda da C şeklinde stop lambaları gözükmekte. Tabii ki arkadan bir görüntü yok ama stop lambalarının yana doğru kıvrıldığını anlıyoruz.

2022 Toyota Tundra için anladığımız çok heybetli gözüktüğü. Aracın standart modelinde bile bu derece heybetli ve geniş bir kasa kullanılması, diğer pickup modellerini geçebileceğini ve aracın daha öne çıkabileceğini gösteriyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version