Yaris ne kadar etkileyici bir araç olabilir? Boyutları küçük olsa da sandığınızdan çok daha etkileyici bir araç olabilir. Bunu GR Sport versiyonuyla daha yakından görebiliyoruz. Bugün itibariyle Avrupa duyurusu da yapılan özel versiyon, hem daha güçlü hem de daha çekici duruyor. Peki 2022 Toyota Yaris GR Sport tam olarak nasıl bir araç? Bu aracın bize getirdiği farklılıklar neler?

Avrupa versiyonunu tüm bu sorular eşliğinde detaylı olarak inceleyelim. Aracın yapısal farklılıklarına cevap arayacağız.

2022 Toyota Yaris GR Sport Özel Bir Donanım Paketi Olarak Geliyor

Her ne kadar model bazı tasarım farklılıkları ve sistem farklılıkları olsa da 2022 Toyota Yaris GR Sport yeni bir araç değil de bir donanım paketi olarak sunulacak. GR Sport paketini almak isteyen kullanıcılar, bu donanım seçeneğiyle özelleştirilmiş bir araçla karşı karşıya kalmış olacak.

Aracın tasarım kısmında farklılıklarına baktığımızda ise ilk olarak ızgara alanının değişmesi dikkatimizi çekiyor. Seride daha spor bir ızgara yapısı kullanılmış. Daha geniş ızgarada GR logosunun yer alması da dikkat çekici diğer detay.

Bunun dışında aracın her yerinde GR Sport logosunun yer aldığını da ekleyelim. Dış kısımda yer alan logolar dışında iç kısımda da logolar kullanılmış. Seri her yerinde detayları belli ediyor.

Tasarım bir yana 2022 Toyota Yaris GR Sport, spor yönünü öne çıkaracak özelleştirmelere de sahip. Özel direksiyon ayarları, farklı süspansiyon kullanılması gibi artılar var.

Motor kısmında ise şimdilik iki seçenek sunuluyor. 1.5 hibrit motor 116 beygir güç sunuyor. 1.0 litre benzinli motor ise 72 beygir güç değerine sahip. Diğer motor seçenekleri için ek bir bilgi yok. Şimdilik bunlar var.

2022 Toyota Yaris GR Sport modelinin bu özelliklerle 2022 yılında satışta olduğunu göreceğiz. Giriş model 20 bin Euro fiyatla karşımıza çıkacak. Türkiye durumu ise henüz net değil.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version