2022 Volkswagen Amarok, bu yıl içerisinde tanıtılacak ve pickup ailelerini yeni bir sınıfa taşıyacak. Rakiplerinin de çekindiği yeni araç için Volkswagen de üstüne düşeni yapıyor. Daha önce aracın belli görsellerini paylaşan marka, şimdi de yeni araç için dijital çizim görsellerini yayınladı.

Sadece bu çizim görselleri bile aslında nasıl bir araçla karşılaşacağımızı özetliyor. Dev kasa ve sert görüntü bir kez daha onaylanmış durumda. Aracın genel detaylarına ve görsellerden çıkarttıklarımıza geçelim.

2022 Volkswagen Amarok Dev Kasasıyla İhtişamını Gösterecek

Daha önce paylaşılan görsellerden de zaten iddialı bir araç bekliyorduk. Bu yeni görseller de açıkçası aracın ne derece devasa olacağını gösteriyor. Özellikle yan kısımda çamurluklar bölümünde bir hayli hacimli bir tasarım görme şansımız olacak.

Arka kısımda kasanın daha fazla yük kapasitesinin olacağını da vurgulayan yeni görseller, açıkçası aracın ne kadar güçlü olacağına da atıfta bulunmuş.

Çünkü seri hem karda giderken resmedilmiş hem de arkasında ciddi bir seviyede yük çektiği görülüyor.

Şimdilik yeni görsellerden de elde ettiklerimiz bunlar. Asıl merak ettiğimiz kısım ise tabii ki 2022 Volkswagen Amarok modelinin teknik açıdan nasıl bir araç olacağı.

Bu konuda da resmi olmayan bilgiler var. T6 platformundan yükselecek modelin, V6 TDI motorunun da gelmesi bekleniyor. Ayrıca serinin dizel motorlara da devam edeceği ve motor seçenekleri konusunda çok çeşitli bir aralık sunulacağı da biliniyor.

Yeni görsellerle bekleyenleri biraz daha meraklandıran markanın, bundan sonraki sürecini göreceğiz. Tanıtım tarihi için gün ya da ay bile açıklanmadı. 2022 yılı içerisinde olacağını biliyoruz ama ne zaman olur onu bilmiyoruz. Bunun için de bekleyeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version