2022 Volkswagen Amarok, pickupların şahı olmaya geliyor. Aracın resmi tanıtım tarihi hala açıklanmış değil ama yıl bitmeden yeni modeli göreceğimizi umut ediyoruz.

Bu beklentiyi arttıracak olan sızıntılar bir yana, resmi paylaşımlar da gelmeye devam ediyor. En son aracın çizimlerini gösteren resmi paylaşımların yapıldığını görmüştük. Şimdi ise yeni serinin far sistemini ve tasarımını gösteren çok kısa bir video yayınlandı.

Video kısa olmasına karşın çok fazla şey anlattığını da söylemek lazım. Zira Amarok için de değişimin sinyallerini ortaya koyuyor desek yeridir.

2022 Volkswagen Amarok için Son Videoda Yer Alan Detaylar

Videoya baktığımız zaman dış çerçeve LED’lerinin dışında tam merkezde IQ.Light Matrix LED’lerin yer alacağını görüyoruz.

Bu iddialı far teknolojisi, far ışığının adaptif olarak ayarlanmasını sağlıyor. Mesela karşıdan bir araç geldiği zaman, buna göre ışıklar otomatik olarak kontrol edilip kısılabilecek.

Viraj aydınlatma desteği, sürüş kontrol desteği gibi destekleriyle de öne çıkacak olan far teknolojisi, 2022 Volkswagen Amarok serisinin başarılı yeni nesil teknolojilerinden de biri olacak.

Aracın merkezinde yer alan bu LED’lerin dışında far ışıklandırmasında yan kısımlarda C şeklinde LED’ler yer aldığı da net olarak gözükmekte.

Genel olarak gölgeler içerisinde kalsa da aracın ön kısmının tasarımının da az çok anlaşıldığını ekleyelim. Özellikle logonun yer aldığı ızgara kısmında krom detaylar ve farlara kadar uzanan çizgiler kendisini gösteriyor.

Yine videoda kaput üzerinde kaslı hatların dikkat çektiğini de net olarak anlıyoruz. Artık bu paylaşımdan sonra da merakla aracı görmeyi bekleyeceğiz. Tanıtım tarihinin hala açıklanmadığını da bir kez daha hatırlatalım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version