Yakın zamanda tanıtımı yapılan yeni Jetta modelinin tanıtımı konusunda bilgi vermiştik. Aracın tanıtımı yapıldıktan sonra tasarım kısmından çok teknik açıdan bazı değişikliklerin olduğu dikkat çekti. Ufak tefek makyaj operasyonu ile dikkat çeken aracın, fiyatları konusunda ise beklenen açıklama sonunda geldi. 2022 Volkswagen Jetta modelinin ilk fiyat listeleri belli oldu.

Tabii ki yeni fiyatların aracın makyaj çalışmasına göre eski seriden biraz daha yüksek olduğunu da görüyoruz. Şimdilik Avrupa ve Türkiye macerası yok gibi gözüken yeni araç için açıklanan Amerika fiyat listesine bakalım da makyajın etkilerini daha net bir şekilde görelim.

2022 Volkswagen Jetta Fiyatları Nasıl?

Aracın giriş versiyonu olarak belirlenen manuel vitesli seçeneğin 20.195 dolarlık fiyatı olduğu açıklandı. Başlangıç için açıklanan bu fiyatın dışında otomatik vitesli olan seçeneğin ise 20.995 dolar gibi bir fiyatı olduğunu belirtelim.

Giriş versiyonlarında durum bu şekildeyken söz konusu serinin yeni donanım seçenekleri için de durumun biraz daha dikkat çekici olduğunu anlıyoruz. Öyle ki yeni gelen Sport seçeneği için 21.095 dolarlık bir başlangıç fiyatı olduğu açıklandı. Eğer sport paket için de otomatik vites tercih edilecek olursa, o zaman tabii ki fiyatın biraz daha artış gösterdiğini görüyoruz.

Bu kez fiyat seçeneği 21.895 dolarak kadar çıkıyor. Onun dışında SE ve SEL paketleriyle beraber fiyatta yaşanan artışın da yükseldiği gözüküyor. SE paketinde 23.795 dolar, SEL paketinde 27.795 dolar gibi fiyatlar var.

2022 Volkswagen Jetta modelinin en iyi paket seçeneğini almak istiyorum diyenler ise otomatik olarak satılan GLI versiyonunu almak zorunda kalacak. Bu versiyonda ise satış fiyatının 31.795 dolar olduğunu gördük. En tepe model olarak gösterebileceğimiz paket, şu an aracın çıktığı maksimum noktayı gösteriyor.

Dediğimiz gibi araç için şu an Avrupa satışlarının düşünülmediği söyleniyor. Avrupa durumu için ilerde ne olur bilemiyoruz. Bunlar Amerika fiyatları oldu.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version