2022 Volkswagen Jetta, yakın bir zamanda duyurulmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam, birkaç ay kadar önce aracın yeni versiyonuna sitemizde de yer vermiştik. Basit bir makyaj çalışmasının dışında bazı özelliklerin de eklendiği yeni versiyon için markanın paylaşımları ise devam etti.

En son 8 dakikaya yakın bir video yayınlandı ve aracın özellikleri hakkında bilgiler verildi. Aslında bu videoda aracın değişen özelliklerinin neler olduğunun vurgulandığını gördük.

2022 Volkswagen Jetta ile Önemli Değişiklik

Markanın yayınlamış olduğu videoda yeni model için merak edilen birçok konu hakkında da bilgi veriliyor.

Videoya geçmeden önce biz de aracın değişikliklerini bir hatırlayalım istedik. Buna göre bir değerlendirme yapacak olursak yeni seride ön kısmın makyajlandığını da net olarak anlıyoruz.

Izgaraya eklenen yeni krom detaylar ve bunun dışında yenilenmiş bir tampon bizi karşılıyor. 16 inç, 17 inç ve 18 inç jantlarda da yeni seçenekler var. Ama araç bununla da sınırlı bırakılmıyor.

Arka tampon kısmında da değişiklikler olduğunu ve yeni krom detaylarının öne çıkarıldığını görüyoruz. Bu krom detaylar bir yana, araç artık daha kaslı bir yapıda duruyor desek yeridir.

Dış kısımda yapılan güncellemeler sadece araç için yapılan güncellemelerin bir kısmı. Bunun dışında iç kısımda da değişiklikler var. Mesela 8 inçlik dijital gösterge alanının standart olması. GLI versiyona çıkıldığı zaman bu ekranın 10 inç boyutuna kadar çıkıyor olması.

İç kısımda kullanılan yeni kumaş döşeme koltuklar gibi artılar söz konusu. Motor kısmında da çok büyük değişiklikler değil ama revizeler getiren aracın, 8 ileri otomatik vites seçeneği ve 6 ileri manuel vites seçeneği olduğunu da görmüştük.

Diğer tüm değişiklikler ve bunlar için paylaşılan videoyu da yazı içerisine ekliyoruz. 2022 Volkswagen Jetta modelini daha iyi anlamak için yararlı olabilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version