2022 Volkswagen T-Cross fiyatı açıklandı. Volkswagen resmen, 2022 çıkarmasını gerçekleştirdi. Marka uzun süredir beklenen yeni araçlarını Türkiye’de satışa sunmuş oldu. Cross ve SUV ailelerinin yeni iddialı modellerinden birisi olan 2022 T-Cross, fiyat konusunda da avantajlı gibi duruyor.

Oldukça dikkat çekici özelliklere sahip olan serinin 3 ayrı versiyon ile satışa sunulduğu da belirtelim. Biz de sizler için paket seçeneklerini ve fiyatları bir araya getirdik.

2022 Volkswagen T-Cross Fiyatı ve Tüm Versiyonları

Yeni model için açıklanan versiyonlarda motorlar ortak olarak kalmış durumda. Tüm modellerde 1.0 TSI motor seçeneği sunulmakta. Daha önce aracın tanıtımı yapıldığı zaman, bu motor üzerinde de sıkça durmuştuk. Hacim olarak küçük olsa da teknik açıdan iddialı bir motor.

Motorda 110 beygirlik bir güç değeri ve 200 Nm gibi bir tork değeri var. Tüm versiyonlarda aynı motor var ama şanzıman değişiyor. Giriş modelde manuel şanzıman seçeneği sunulmuş.

Diğer modellerde ise DSG şanzıman, yani otomatik şanzıman kullanılmış. Zaten İlk iki paket arasında oluşan fark tam olarak bu gibi gözüküyor. Serinin paketlerinden ve fiyatlarından da söz edelim.

2022 Volkswagen T-Cross Fiyatı ve Versiyonlar

Model VersiyonuFiyatı 
1.0 TSI 110 beygir manuelLife448.300 TL
1.0 TSI 110 beygir DSGLife541.000 TL
1.0 TSI 110 beygir DSG Style 587.600 TL

2022 Volkswagen T-Cross Neler Sunuyor?

Motor konusundan söz ettik ve fiyatları da verdik ama gelin şimdi aracın neler sunduğu konusunda da ufak bilgiler verelim.

Bir kere seride 8 inç Discover media multimedya sistemi standart teknolojilerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Burada hem Android Auto desteği hem de Apple CarPlay desteği de var.

Multimedya sistemi, güzel bir ses sistemi ile desteklenmiş durumda. Ses sisteminde de Beats Audio imzası var. Toplam Watt değerinin 300 Watt değerine kadar çıktığını da ekleyelim. Bunların dışında;

  • 10.25 inç seviyesine kadar dijital ekran,
  • Park asistanı,
  • Ön bölge çarpışma asistanı,
  • Otonom sürüş sistemi,
  • Şerit takip sistemi gibi ekstra donanımlar da var.

2022 Volkswagen T-Cross için bu donanımlar değişiklik göstermekte. Seçeceğiniz paketin burada öneminin yüksek olduğunu ekleyelim.

Ama genel olarak fiyatların piyasaya göre makul bir seviyede kaldığını söyleyebiliriz. Genelde Volkswagen pahalı modellerle bilinir ama bu kez piyasaya göre fiyatlar bana biraz daha uygun geldi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version