Sürüş macerasına 2017 yılında başlayan T-Roc, başarılı sayacağımız araçlardan biri olarak geçiyor. Model istenen başarıyı yakaladı ki devam serilerinde de karar verildi. Aradan geçen zamanda, aracın yeni versiyonu için de çalışmalar yapılıyordu. İşte şimdi makyajlanmış olan versiyon 2022 Volkswagen T-Roc tanıtımı yapıldı.

Makyaj çalışması direkt olarak etkisini gösteriyor diyebileceğimiz yeni modelde neler değişti daha yakından bakacağız.

2022 Volkswagen T-Roc Değişimi ve Yeni Özellikleri

Kendi adıma söylemem gerekirse T-Roc tasarımını zaten seviyordum. Başarılı bir tasarım yapısı olduğunu ve SUV sınıfına gülümsediğini düşünüyorum. 2022 Volkswagen T-Roc üzerinde yapılan makyaj çalışmaları ise bu tasarımı bir tık daha öteye taşıdı.

Ön kısımda Matrix LED farlarla güncellenen tasarım, ön kısımda aydınlatmalı ızgara bölümüyle de desteklenmiş. Onun dışında ön kısımda havalandırma delikleri bölümünde bir iyileştirme söz konusu.

Arka kısma geçtiğimiz zaman da makyaj etkisini görüyoruz. Stop lambalarında yapılan düzenleme ve alt kısımdaki iyileştirme yeterli olmuş. Aracın kasasındaki bu makyaj çalışmaları yeni jant seçenekleriyle de desteklenmiş.

16 inç 17 inç 19 inç jant seçenekleri var ve yeni desenler de envantere girmiş durumda.

Dış tasarımdaki makyaj çalışması iç kısımda da kendisini gösteriyor. İlk değişiklik konsol kısmında klima kontrolleri bölümünde. Bu bölümde artık dijital panel kullanımı tercih edilmiş. Daha modern olmuş diyebileceğimiz bölüm üzerinde ise multimedya ekranı yer alıyor.

En üst seçenekte multimedya ekranı 9.2 inç seviyesine kadar çıkıyor. Bu da güzel haberlerden biri. Dijital gösterge paneli ise diğer Volkswagen araçlarında olduğu gibi 8 inç olarak karşımıza çıkıyor.

2022 Volkswagen T-Roc Motorunda Neler Sunuyor?

Motor kısmında eski seriye aynen devam denilmiş. Burada zaten aracı motoru başarılı bulunuyordu ama yine de değişiklik olabilirdi. 3 silindir 1.0 litre motor 110 beygir seçeneği giriş modelde yer almaya devam ediyor.

İkinci seçenekte ise 150 beygirlik 1.5 litrelik TSI motor karşımıza çıkıyor. Bu motorun daha iyisi 2.0 litrelik 190 beygirlik yine TSI motor.

En üst motor seçeneği ise yine 2022 Volkswagen T-Roc R modelinde yer alıyor. Aracın motoru 2.0 litre TSI motor ama 293 beygir gibi bir güç seviyesi var.

Tüm bu özellikleri ve yeni tasarım yüzü dikkat çeken 2022 Volkswagen T-Roc fiyatı için bekleyeceğiz. Ülkemizde de görebilecek miyiz şimdilik bilemiyorum ama fiyatlar yüksek olur eminim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version