Fiat çatısı altında karşımıza çıkan Abarth, kendini epey bir geliştirmeye başladı. Zira yeni gelen araçlar bir hayli beğeni topluyor. Yine bu şekilde beğeni toplayacak ve Abarth’ı biraz daha tanımamızı sağlayacak araçlarla karşı karşıyayız. Yeni 2023 Abarth 595 / 695 modelleri tanıtıldı.

Tasarım anlamında yine Fiat çizgilerini gösteren aracın, mini ölçülerine karşın hem çok şirin hem de güçlü modeller olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle renk konusunda serinin Orange Racing adı verilen özel rengi geri döndürmesi de güzel bir adım. Gelin şimdi şu modellere bir bakalım.

2023 Abarth 595 / 695 Özellikleri Neler?

Araçların dış kasasına baktığımız zaman bir değişim görmüyoruz. İki modelde de mini boyutlarda çok şirin bir otomobil karşımıza çıkıyor.

Arka kısımda ihtişamlı bir body bölümünün kullanılması ve çift egzoz çıkışına yer verilmesi de bu minik canavarı, sportif bir yüze taşıyor.

Seride paket seçeneği olarak ise Competizione ve Turismo seçeneklerini görüyoruz. İki paket için de Comfort ya da Tech özel eklemeleri yapılabiliyor.

Beats ses sistemi, Xenon farlar, 7 inç bilgi eğlence ekranı, otomatik klima, Sabelt Carbon koltuklar gibi ek seçimler yapmak mümkün.

Motor kısmına geldiğimiz zaman ise Abarth 595  biraz daha geri planda kalıyor. Bu versiyonda 163 beygirlik 1.4 litrelik bir motor karşımıza çıkıyor. Tabii ki aracın boyutları ve yapısı düşünüldüğü zaman, 163 beygir çok iyi bir seviye.

Abarth 695 modelinde ise işler biraz daha değişiyor. Bu modelde 177 beygir güç görüyoruz. Her zaman olduğu gibi güçlü Abarth modelleriyle karşı karşıyayız.

Tüm bu özelliklerle beraber yeni Abarth 595 / 695 modellerinin fiyatları ise duyurulmadı. 2023 yılı içerisinde satışa çıkacağı belirtilen araçların fiyatları da 2023 yılı içerisinde duyurulacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version