Yıllar yıllar önce gördüğümüz bir Integra modeli vardı. Bu modeli hatırlayanlarınız mutlaka olacaktır. Döneminin ötesinde bir araç olması ve spor havasının sevilmesi, 2000’li yıllarda aracı bir hayli popüler kılmıştı. Ama sonra seri unutuldu. Çünkü seri envanterden çıktı. Üzüldük mü? Böyle bir seriyi her zaman görmek isterdik. Çağrılara kulak veren marka ise sonunda bekleneni yaptı ve 2023 Acura Integra tanıtıldı.

Şimdilik bir prototip olarak gösterildi ama yine de aracın, daha doğrusu serinin geri döneceğini artık anlamış olduk. Her ne kadar karşımızda bir prototip olsa da üretim versiyonu için de bilgileri elde etmeye başladığımızı belirtelim.

2023 Acura Integra Tasarımı ve Özellik Beklentileri

Bir kere araca baktığımız zaman, ön kısımda farklı bir yapının kullanılacağını anlıyoruz. Düz ızgaralar yerine elmas ucu şeklinde bir ızgaranın konumlandırıldığını görmek mümkün olacak.

Bu ızgaranın yan kısmında çok ince farlar ön bölüm tasarımını tamamlayacak. Dikkat çekici tasarım yapısıyla gelecek olan aracın arka kısmında da yine spor otomobillerde gördüğümüz sert yapı bizi karşılayacak.

Tavan kısmında aerodinamik için kullanılan hava kanalı dikkat çekerken, aracın iç kısmına ilişkin görsel ise henüz gelmedi. Zaten genelde prototip modellerde iç kısma ait görsellerin paylaşılmaması dikkatimizi çekiyor.

Teknik veriler konusunda da şu an çok fazla bilgi sahibi olamadık. Şimdilik bildiğimiz şu ki seride 1.5 litrelik 4 silindirli bir motor kullanılacak. Zaten mevcut olan yeni Civic modellerinde de kullanılan motorun, 200 beygirlik güç sunması bekleniyor.

260 Nm tork gibi de bir tork değeri olacağı iddia edilen 2023 Acura Integra modelinin, muhtemelen otomatik şanzımana sahip olmasını bekliyoruz. Aracın seri üretim versiyonunu yakında göreceğimizi ummaktayız. Bu bilgiler seri üretim versiyonuyla detaylanacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version