Tasarımıyla sevilen araçlar arasında yerini alan Giulia, yeni nesline kavuştu. 2023 Alfa Romeo Giulia modeli için tanıtım yapıldı. Makyajlanmış bir şekilde karşımıza çıkan yeni model, teknolojik anlamda da yenilendi diyebiliriz.

Eksiklerini de tamamlayarak yeni nesle geçiş yapan serinin detaylarından ve nasıl bir değişimden söz ettiğimize bakalım.

2023 Alfa Romeo Giulia Tasarımı ve Diğer Özellikler

Aracın tasarımına baktığımız zaman, ön kısımda yeni LED matrix farlara geçiş yapıldığını görüyoruz. Ayarlanabilir açılı yeni farlar, aracın klasik tasarımın dışına çıkmasına ve biraz daha sert bir görüntü kazanmasına olanak sağlıyor.

Diğer taraftan arka kısma geçtiğimiz zaman ise yay şeklinde far takımı karşımıza çıkıyor. Burada da keskin hatların öne çıktığı daha modern bir tasarım dili var.

İç kısma geçtiğimiz zaman ise en büyük değişikliğin yeni dijital gösterge paneli olduğunu anlıyoruz. Yeni gösterge paneli, 12.3 inçlik geniş bir panel ve araç hakkında tüm bilgileri bu panel üzerinden okuyabiliyorsunuz.

Diğer taraftan orta konsola geçtiğimiz zaman ise yeni bir multimedya ekranı bizi karşılıyor. Burada da 8.8 inçlik ekran kullanılmış ve hemen alt kısımda butonların kullanımı devam etmiş.

Tasarım açısından artık çok daha şık bir seri diyebileceğimiz 2023 Alfa Romeo Giulia, motor gücü açısından ise yine gücünü ve dinamikliğini koruyor.

2.0 litrelik turbo şarjlı bir motorla beslenen makyajlı seri, tam 280 beygirlik güç sunuyor. Haliyle aracın performansını da koruduğunu göreceğiz. 2023 Alfa Romeo Giulia için merak edilen bir diğer kısım olan fiyat bilgisi ise henüz açıklanmadı. Fiyat konusunda da yakın zamanda duyuruların yapılmasını bekliyoruz.

Makyajlı modelin çok büyük bir fiyat farkı olmayacağını düşünüyoruz ama yine de yapılacak resmi açıklamaları beklemek gerekecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version