Geçtiğimiz senin sonunda karşımıza çıkan Jogger, Dacia’nın yeni temsilcilerinden biri oldu. Kendi sınıfı için düşünüldüğü zaman iddialı araçlardan biri olarak değerlendirebileceğimiz seri için şimdi de hibrit versiyon ile gündemde. Paris Otomobil Fuarı kapsamında tanıtılacak 2023 Dacia Jogger Hibrit modeli için ilk bilgiler paylaşılmış durumda.

Markanın hibrit araç atılımları için de bir ilk olan yeni model, haliyle büyük bir ilgiyle karşılandı. Peki yeni aracın özellikleri neler? Temel modelden bu seriyi ayrı kılan yönler ile araca bir yakından bakalım.

2023 Dacia Jogger Hibrit Özellikleri Nasıl?

Söz konusu modelde yer alan motor Hybrid 140 olarak açıklandı. Yeni hibrit motorun sunacağı gücü de buradan anlamış olduğunuzu düşünüyorum. İsimlendirmede de olduğu gibi aracın beygir gücü 140 beygir olarak açıklandı. Standart modele göre daha güçlü bir araç ile karşı karşıya olacağız.

Tabii ki tek avantaj bu değil. Yakıt tüketimi konusunda da daha iyi olacak olan araç, bu yönüyle de standart modele üstünlük sağlayacak gibi gözüküyor. Yarı hibrit olarak gelecek olan yeni seçeneğin satışına ise önümüzdeki yıl başlanacağı açıklandı.

Aracın diğer teknik özellikleri kısmında nasıl farkları olacağı ise Paris Otomobil Fuarı kapsamında açıklanacak. Fiyat ve satış detayları konusunda da fuarda ek açıklamaların yapılmasını bekliyoruz.

Ayrıca bu modelin ülkemize de geleceğini  düşünmekteyiz. Hibrit ve elektrikli araçların sayısı bir hayli arttı ve son dönemde bu alanda ülkemizde birçok yeni model göremeye başladık. Muhtemelen 2023 Dacia Jogger Hibrit modeli de ülkemizde satışı yapılan hibrit modeller arasına katılacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version