Çok kısa bir süre önce Türkiye’de yeni nesli için satışları başlayan Astra, özel bir versiyon daha kazandı. Daha sportif olmasının yanında hibrit bir motorun da avantajını sunacak olan yeni versiyon 2023 Opel Astra GSe adıyla karşımıza çıkacak.

Markanın GSe logosuyla karşımıza çıkan ilk modellerinden de biri olan yeni Astra, güç değerleriyle dikkat çekecek araçlardan biri. Peki motor konusunda nasıl bir kombinasyon var ve aracın diğer özellikleri neler? Bakalım.

2023 Opel Astra GSe Tüm Teknik Özellikleri

Yeni modelin en büyük avantajı tabii ki yüksek performanslı olması. 1.6 litrelik ana benzinli motorun yanında bir de elektrikli motor sunan seri, toplamda 225 beygirlik bir güç değeri sunuyor.

Hibrit motorla beraber tork konusunda da yüksek değerler sunan model, 360 Nm tork değerine sahip.

Daha yüksek performanslı olmasının yanında şanzıman kısmında da değişiklikler sunan araç, 8 ileri otomatik şanzımanıyla beraber geliyor.

Teknik kısımlarda bu gibi değişiklikler sunan 2023 Opel Astra GSe modelinin dış kasa noktasında da önemli farkları olduğunun altını çizelim. Bir kere seri yüksek süratlerde daha iyi yol tutuşu sunması adına ana versiyona göre 10 mm kadar yere daha yakın bir model görüyoruz.

Hem SW hem de hatchback kasa seçenekleriyle sunulan 2023 Opel Astra GSe, bunun dışında genel tasarım yapısında ise aynı çizgileri koruyor.

Daha sportif ve daha güçlü olan serinin tüm bu özelliklerle beraber ülkemizde satılıp satılmayacağı konusunda bilgi yok. Başta söylediğimiz gibi yakın zaman önce standart versiyon için satışlar başlamıştı. Belki GSe rozeti olan versiyon da ülkemizde boy gösterebilir. Tabii ki fiyat farkları olacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version