Yeni tasarım diliyle güncellenen Civic ve City modelinden sonra şimdi ise sıra geldi 2023 Honda Accord modeline. Yine yeni nesil tasarıma geçirilecek olan araçlardan biri olan Accord, 11. nesil olarak karşımıza çıkacak.

Beklentilerin yüksek olduğu ve teknik açıdan çok şeyler başaracak bir model olarak beklenen yeni Accord modelinin, ilk görüntüleri de yayınlanmış durumda.

2023 Honda Accord Çok Daha İddialı Tasarıma Sahip Olacak

Aracın hem ön kısmına ilişkin hem de arka kısmına ilişkin yeni görseller yayınlandı. Yayınlanan görseller gösteriyor ki söz konusu model, hem ön kısımda hem de arka kısımda çok daha keskin hatlar olacak.

Ön kısım için yayınlanan fotoğraflar, ızgara üzerinde Honda logosunun yer alacağını göstermekte. Dev Honda logosunun dışında farlarda ise gündüz LED’leri dikkat çekecek. İnce LED’ler araca çok keskin bir görüntü kazandıracak.

Petek görünümüne sahip olan ızgaranın hemen üzerinde kaporta bölümünde de yine keskin çizgiler kendisini gösterecek.

Arka kısma geçtiğimiz zaman ise yine keskin hatların sunulacağını anlıyoruz. İnce LED stop lambaları ortaya kadar uzanıyor. Tam ortada yer alan Honda logosu ise adeta birleştirici bir etki oluşturuyor.

Kendi adıma söyleyeceğim, bu yeni tasarım dilini çok beğendim. Ama tabii ki resmi tanıtımdan sonra bir kez daha değerlendirme yapmamız lazım.

Bu arada unutmadan 2023 Honda Accord için iç mekan adına ilk görsellerin paylaşıldığını da eklemek lazım. İç mekan tasarımında dışa doğru çıkan multimedya ekranının vurgulanması dikkat çekiyor.

Ekranın hemen altında minik bir tuş dikkatimi çekti ama bu tuşun tam olarak nasıl bir işlevi olacağı noktasında kesin bilgiler yok. Bunlar için de tanıtımı bekleyeceğiz.

Şu an için söyleyebileceğimiz, çok ama çok iddialı bir Accord modeli için beklemeye geçtik.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version