2023 Honda Civic Type R, kısa süre önce perdelerini kaldırdı. Honda Civic serisinin en performanslı aracı olarak öne çıkan yeni Type R, tasarım olarak da yeni nesil çizgilerini yansıtıyordu. Artık tüm pazarlarda satışa çıkmasını beklediğimiz bu serinin, şu sıralar özel bir versiyon daha kazanacağı ortaya çıktı. 2023 Honda Civic Type R TCR adıyla gelmesi beklenen versiyon, test sırasında görüntülendi.

Modelin pist otomobili olacağını düşündüğümüz bu özel versiyonun temel modelden biraz daha güçlü olacağı da gelen bilgiler arasında. Peki araç için neler biliniyor?

2023 Honda Civic Type R TCR Çok Yakında Ortaya Çıkabilir

Test sırasında ortaya çıkan görsellere baktığımız zaman, kasa tasarımında bazı özelleştirmelere yer verileceğini anlıyoruz. Biraz daha sert görünüşlü bir araçla karşı karşıya olacağımız kesin.

Özellikle yan kısımda kullanılan tasarım, daha iyi aerodinamik için değiştirilecek gibi gözüküyor. Tabii ki aracın görsellerinde kamuflajlar olduğu için net olarak değişikliği seçmek mümkün olmuyor.

Ön kısmında ızgara bölümünde ve havalandırma kanallarında da ufak farklar olacak gibi gözüküyor. Ama dediğimiz gibi bu farkları daha net bir şekilde anlamak adına kamuflajsız görselleri beklemek lazım.

Dış tasarımda yapılacak değişiklikler ve özelleştirmeler iç kısımda da kendisini gösterecek. İç kısma ait herhangi bir görsel olmamasına karşın aracın pist aracı olmasıyla beraber iç tasarımda FIA onaylı bir yapıya yer verileceği düşünülüyor.

Motor ve süspansiyonları için de temel modele göre ek düzenlemeler ve özelleştirmeler barındıracak olan 2023 Honda Civic Type R TCR için örtü ne zaman kaldırılacak bilemiyoruz.

Daha fazla teknik detay için de beklemek gerek. Şimdilik kamuflajlı haliyle paylaşılan görsellerle idare etmek gerekecek. Aracın örtüsü kaldırıldığı zaman bir kez daha değerlendirme yaparız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version