Çok yakın bir zaman içerisinde tanıtılması beklenen 2023 Honda CR-V, en son geçtiğimiz hafta Çin’in kaynaklarında ortaya çıkmıştı.

Çin kaynaklı görsellerde aracın tasarımının nasıl olacağını görmüştük ama tabii ki bu konuda bir doğrulama yapma fırsatı da olmamıştı. Ne zaman tanıtılır ya da resmi paylaşımlar ne zaman gelir diye merak ederken, söz konusu seri için bazı ipucu görselleri yayınlandı.

2023 Honda CR-V Tasarımı için Yeni Detaylar

Paylaşılan yeni görsellerde aracın bölümleri parça parça bir şekilde gözüküyor. Tam olarak aracın net bir tasarımının gösterilmediğini söylemek lazım.

Ön kısmı gösteren parçaya baktığımız zaman serinin beklendiği gibi yeni bir ızgara alanıyla geleceğini anlıyoruz.

Izgara bölümündeki panjur tasarımı biraz daha revize edilmiş olacak. Tam orta bölümde ise yeni nesil logonun yerleştirildiğini göreceğiz.

Biraz daha ince hale getirilecek olan farlarda, üst kısımda gündüz LED’leri ve alt kısımda ana farların yer alacağı anlaşılıyor.

Alt tampon alanında krom çizgilerin olduğu detayların da gözüktüğü seri, yine iddialı bir ön yüze sahip olacak dememiz mümkün. Her ne kadar tam yüzü göremiyor olsak bile gördüğümüz detaylardan rahatlıkla bunu çıkarabiliriz.

Aracın arka kısmı için paylaşılan görsele geldiğimiz zaman ise burada daha iddialı değişimler olacağı anlaşılıyor.

Arka kısımda stop lambalarının tasarımı değiştirilmiş. 3 parçalı tasarımı benimseyen stop lambalarında, dikine olarak uzayan ana bölüm, tavan çizgisine kadar uzanıyor.

Çok daha kaslı bir görüntü elde edileceğini net olarak anladık diyebiliriz. Tüm bunların dışında hibrit logosunun da net olarak gözüktüğü modelin, artık hazır olduğunu da anladık. Fakat tanıtım için beklemeye devam edeceğiz. Artık ne zaman tanıtım yapılır göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version