Fit ailesi en son 2019 yılında yenilenen versiyonuyla karşımıza çıkmıştı. Minik boyutlarına karşın teknolojisiyle öne çıkan aracın şimdi de özel bir RS versiyonu ortaya çıktı. 2023 Honda Fit RS takısıyla duyurulan yeni araç, markanın çok sık kullandığı RS logosunu taşıyor ve seriyi farklı bir noktaya getiriyor.

Mini modelde RS takısı neleri değiştirdi ya da aracın teknik açıdan özellikleri açıklandı mı bakalım.

2023 Honda Fit RS Özellikleri Neler?

Daha çok yüksek performanslı araçlarını göstermek adına RS logosunu kullanan Honda, bu kez biraz daha farklı bir stil belirlemiş gibi duruyor. Zira motor özellikleri konusunda çok bir değişim beklenmiyor. Fakat şu an için motor özelliklerinin resmi olarak açıklanmadığını da önemli bir uyarı olarak eklemiş olalım.

Motor ve tercih edilen şanzıman için ek açıklamalar geldiğinde yeniden bir güncelleme yaparız.

Teknik konusunun dışında tasarım açısından nasıl oynamalar yapıldığı ise ortada. Ön kısımda kullanıla ızgarada yeni bir ağ yapısına geçildiğini net olarak görüyoruz. Bunun dışında alt kısımda daha geniş havalandırma ızgaralarının bulunduğu bir tampon kısmı da direkt olarak göze çarpıyor.

Bu kısımda ek olarak RS logosunun kullanıldığını ve bu dokunuşla beraber aracın kesinlikle daha sert bir duruşu olduğunu söylemek lazım.

Dış kısımda RS dokunuşları yapılırken iç kısımda da benzer dokunuşlar var. Direksiyon simidi üzerinde kullanılan dikişler, pedallarda yapılan değişiklikler gibi dokunuşlar var.

Aracın dijital gösterge alanı ya da multimedya alanında ise herhangi bir değişim söz konusu değil.

Tüm bu değişimleriyle beraber 2023 Honda Fit RS için teknik açıdan da nasıl farklar olacağını merakla bekliyoruz. Şu an aracın fiyatı ve diğer teknik özelliklerinin duyurusu tarihi belli değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version