Avrupa için duyurulan versiyonundan sonra 2023 Honda HR-V modelinin ABD versiyonu için de açıklamalar peşi sıra geliyor. Aracın yakın bir zaman önce ilk duyuru yapılmıştı ve bu ilk duyuruyu da sizlerle paylaşmıştık. Hemen sonrasında ise marka araca ilişkin yeni görseller yayınladı.

Tasarım konusunda bu kez iç tasarım yapısı konusunda da bazı ipuçları ortaya çıktı. Özellikle konsol tasarımının nasıl olacağı konusunda beklediğimiz ipuçları gelmiş oldu. Buna göre aracı daha iyi anlamamız da mümkün olacak.

2023 Honda HR-V Tasarımı ve Diğer Teknik Detaylar

Detaylı tanıtım konusunda biraz daha beklememiz gerekecek ama son görsellerden anladığımız kadarıyla aracın hem ön tasarımı hem de arka tasarımı ciddi şekilde değişecek. Arka tasarım kısmında yeni stop lambaları kullanılacak.

Avrupa versiyonuna göre çok farklı gözüktüğünü söylemem gerek. Tek parça ya da birleştirilmiş olan stop lamba tasarımı yok. Ayrı ayrı yuvarlak detaylarıyla dikkat çeken stop lambaları var. Arka kısımdaki bu değişiklik ön kısımda da kendisini gösteriyor.

Ön kısımdaki farların da yine daha yuvarlak olduğunu göreceğiz. Aşağı doğru uzanan kaput alanı ve alt kısımda yer alan geniş ızgara da aracın tasarımında en büyük farklar olacak. Avrupa versiyona göre çok daha farklı.

Yeni görsellere göre aracın iç tasarımı da yeni Civic modeline benzeyecek. İç tasarım tamamen gösterilmedi ama gösterilen kısımda tam boy tek bir ekran olacak.

Eski tip tasarımlara benzer bir vites topuzunun olacağını göreceğimiz 2023 Honda HR-V, bu yapıyla Honda’nın yeni dilini de yansıtmış olacak.

Tasarım dışında ara başlık kısmında diğer teknik detaylar gibi bir ifade kullandık ama teknik konuda çok bilgimiz yok. Sadece aracın motorunun değişeceği konusunda bilgi var. Marka diğer detayları henüz açıklamadı. Çok kısa süre sonra tüm teknik detayların açıklanacağı tanıtımın yapılmasını bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version