Honda, SUV modelleri için iddialı bir konsept tanıtmıştı. Honda SUV RS adıyla duyurulan yeni konsept, geçen sene duyurulmasının ardından ortadan kaybolmuştu. İşte şimdi bu konsept model üzerinden yükseleceği söylenen 2023 Honda WR-V modeli ortaya çıktı.

Kompakt bir SUV olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz yeni araç için beklenen tanıtım tarihi konusunda da açıklama geldi. Honda cephesinden araç için yeni bir video paylaşıldı ve tanıtım tarihinin 2 Kasım olduğu açıklandı. Üstelik araca ilişkin yeni bazı görseller de paylaşıldı.

2023 Honda WR-V Nasıl Bir Araç Olacak?

Paylaşılan Teaser görsellerine baktığımız zaman, aracın büyük oranda konsept modele benzeyeceğini anlıyoruz. Arka kısımda biraz daha düz bir yapı var. Konsept modelde arka cam ağa eğimli olarak karşımıza çıkmış ve köşe tasarımıyla dikkat çekmişti.

Konsept modellinden farklı olarak üretim versiyonunun hatlarının ise daha yuvarlak olduğunu net olarak görüyoruz. Özellikle bagaj kapağı kısmında daha oval bir tasarım yapısı doğrudan dikkat çekiyor.

Hem arka kısımda hem de ön kısımda konsept araca çok benzer farlara da sahip olacağı gözüken 2023 Honda WR-V, boyut olarak ise beklendiği gibi kompakt bir araç olacak.

HR-V modelinin bir alt segmentinde yer alan bir SUV olarak geleceği açıklanan serinin motor özellikleri konusunda ise resmi bir açıklama yapılmadı.

2 Kasım tarihinde motor özellikleri konusunda da detaylar açıklanacaktır. Şu an için ise beklentiler araçta 1.5 litrelik i-VTEC motor kullanılacağı yönünde.

Bu motorun da 119 beygir gücünde olduğunu biliyoruz. Ama dediğimzi gibi aynı motorun kullanılıp kullanılmayacağı kesin değil.

Yarın düzenlenecek olan etkinlikle beraber 2023 Honda WR-V için yapılan açıklamaları takip edeceğiz. İddialı SUV için özellikleri sizinle de paylaşacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version