SUV pazarına doğru bir yönelim olmasından sonra, sedan serileri biraz biraz geride kalmaya başladı. Fakat sedan modellerinin hala öyle iddialı temsilcileri var ki yeni nesil araçlarını hayranlıkla bekliyoruz. İşte 2023 Hyundai Grandeur bu tip sedan modellerden biri oldu.

Yenilikçi tasarıma sahip olan güçlü bir sedan olarak karşımıza çıkan 2023 Grandeur, alanının en iddialı temsilcilerinden de biri olacak. Öyle ki seri hem lüksü hem de yenilikçi yapıyı bir araya getirmiş durumda.

2023 Hyundai Grandeur ile Sunulan Özellikler ve Tasarım

Bir kere aracın tasarımına baktığımız zaman, yeni nesil Hyundai tasarım dilinin yansıtıldığını görüyoruz. Ön kısımda yer alan ızgara yapısı, Staria modeline kullanılan yapıyı andırıyor.

Bu kısmın hemen üzerinde tam boy ince bir LED görüyoruz. Oldukça geniş kaputun LED çizgi ile tamamlanması da güzel olmuş. Ön kısımdaki bu tasarım yapısını destekleyecek olan arka stop lambası da dikkat çekmekte. Arka stop lambası da tam boy ve ince bir LED çizgi ile sunulmuş.

Aracın dış kısmındaki yeni tasarım yapısının yansımalarını iç kısımda da görüyoruz. Bir kere konsol tasarımı tamamen değişmiş. Dijital gösterge ekranı ve multimedya ekranı tek bir panel üzerinde birleştirilmiş.

Multimedya alanının hemen altında yer alan kontrol ekranının zenginliği de direkt dikkat çekiyor. Ayrıca direksiyon kısmında yeni nesil bir tasarımın yansıtıldığını ve 3 kollu yapıya geri dönüldüğünü de belirtelim.

Yer yer ahşap kaplamalar, orta kısımda yer alan koltuklara kadar kontrol edilmesini sağlayan ekran, nappa deri bölümler, yeni nesil ambiyans aydınlatması gibi artı detayları da unutmamak gerekiyor.

2023 Hyundai Grandeur için vereceğimiz bilgiler şimdilik bu kadar ile sınırlı. Aracın teknik özelliklerine ilişkin bilgiler verilmedi. Zira serinin teknik özellikleri henüz açıklanmadı. Çok yakında teknik özellikler için de bilgilendirmeler yapılacaktır.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version