Kia, en farklı tasarımlı araçlarından biri olan Ray serisi için beklenen güncellemeyi yaptı. Araç yeni bir nesle geçiş yapmadı ama 2023 Kia Ray serisiyle beraber güzel bir makyaj çalışmasının yapıldığını gördük.

Yine kutu şeklinde tasarımını koruyan aracın, ailesinin diğer üyelerinden de farklı yapısını koruduğunu belirtmiş olalım. Dilerseniz aracın özelliklerini detayları açısından da bir değerlendirmeye alalım ve daha net yorumlar yapalım.

2023 Kia Ray Tasarımı ve Özellikleri

Tabii ki bu aracın ikinci nesli değil. Aracın birinci nesli üzerinde yapılmış olan makyaj çalışması. Birinci nesil üzerinde yapılan makyaj çalışması ise aracı daha modern bir görüntüye kavuşturuyor olsa da çok büyük bir değişim söz konusu değil.

İlk ve en önemli değişiklik ön kısımda. Aracın ön kısmında farlar büyük ölçüde aynı yapıda kalsa da ızgara kısmında değişiklikler olduğunu anlıyoruz.

Alt tampon bölümüne indiğimiz zaman ise aracın bu kısımda sis farlarına veda ettiğini anlıyoruz.

Yapılan tüm bu dokunuşlar aracın şirin yapısını ise bozmamış. Devam edip arka kısma geçtiğimiz zaman ise stop lambalarında bir değişiklik bizi karşılıyor. Yine dikine stop lambaları var ama bu kez yeni nesil Kia modellerinde olduğu gibi lambalar birbirlerine siyah bir şerit ile bağlanmış olarak gözüküyor.

Henüz teknik özellikleri konusunda detayların açıklanmadığı 2023 Kia Ray, iç tasarımda da aynı tasarım rengini yansıtıyor. Sadece kullanılan dijital gösterge alanında yenileme yapılmış.

Bu ekran renkli bir hale getirilmiş. Döşemelerde de ufak tefek değişiklikler var ama önemli bir fark olmadığını söylemek lazım.

Motor ve diğer teknik özellikler konusunda bir açıklama yapılmadı. Bu özellikler değişecek mi onu yakın zamanda göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version