Daha çok SUV serisi modelleriyle ünlenmiş olsa da Nissan, bir yandan da sedan ailesini genişletmeye devam ediyor. Markanın yeni sedan modeli ise 2023 Nissan Versa oldu. Amerika’da satışa sunulacak olan model, markanın yeni yüzünü de yansıtıyor.

Özellikle ön bölümdeki değişimi dikkat çeken aracın, uzun süredir devam eden V formundan da vazgeçtiğini görüyoruz.

2023 Nissan Versa Özellikleri Nasıl?

Aracın ön kısmında yer alan yeni ızgara, Nissan logosuna yer veriyor. Fakat dediğimiz gibi artık bu kısımda net bir V logosu yok. Bunun yerine V şeklini anımsatan bir ızgara dizaynı var.

Bunun dışında farlarda da daha keskin hatlarla karşımıza çıkan 2023 Nissan Versa, kaput kısmında da biraz daha keskin hatlar kullanmış diyebiliriz.

Aracın iç kısmına girdiğimiz zaman ise yine yenilenmiş bir form görüyoruz. Orta kısımda yer alan multimedya ekranı 7 inç boyut ile karşımıza çıkıyor. Sürücünün karşısında yer alan dijital gösterge panelinde ise yine yenileme yapıldığını görüyoruz.

Burada multimedya ekranının altında yer alan dokunmatik kontroller ise yerli yerinde duruyor.

Gelelim teknik detaylara. Aracın üç paket seçeneğinin sunulacağı ilk teknik detayımız olsun. SR, SV ve S seçeneklerini göreceğiz. Fakat bu seçeneklerde yer verilen motor konusunda ise bir değişim yok.

Motor kısmında eski nesilde olduğu gibi 1.6 litrelik 4 silindir motor var. 154 Nm tork değerine sahip olan motorun beygir gücü ise 122 beygir olarak belirlenmiş. X-tronic CVT şanzıman seçeneğinin sunulduğu aracın isteyen kullanıcılar için yine manuel seçeneği de olacak.

Şimdilik sadece Amerika’da satışlarının yapılması beklenen seri için fiyat ise 19-20 bin dolarlardan başlıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version