Son dönemde Türkiye pazarına giriş yapan yeni nesil otomobiller bir yana motosiklet pazarında da hareketlilik başladı. Pazara yeni giriş yapan ve ülkemizde de satışa sunulan modellerden birisi de Kymco CV3 oldu.

Türkiye fiyatı da açıklanan üç tekerlekli model, özellikleri değerlendirildiği zaman tercih edilecek modellerden biri gibi duruyor.

Kymco CV3 Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

3 tekerlekli modelin ön kısmında 2 tekerlek arka kısmında ise tek bir tekerlek bulunuyor. Motor kısmında ise 550cc’lik bir motor kullanılıyor. Çift silindirli sıvı soğutmalı motorun, özel bir güç modu olduğunu da ekleyelim.

52 beygirlik motor, tork kısmında ise 53 Nm tork ile karşımıza çıkıyor. Boyutları düşünüldüğü zaman bu değerlerin motosikleti yüksek performanslı bir seviyeye taşıdığını söyleyebiliriz.

Şanzıman kısmında da CVT şanzıman kullanılmış olması serinin performansını arttıran noktalardan biri oldu.

Teknik özellikleri konusunda bu gibi detayları olan Kymco CV3, teknoloji ve konfor konusunda da iddialı özellikler sunuyor.

6 inçlik dijital ekran, hız sabitleyici, kademeli fren sistemi , ayak ve el frenleri, ısıtmalı elcikler, anahtarsız çalıştırma, ayarlama özelliği olan ön cam, elektronik olarak kilitlenebilir olan ön süspansiyonlar gibi özellikleri olan Kymco CV3, bir hayli konforlu diyebiliriz.

15.5 litrelik yakıt deposu ve 280 kg boş ağırlığı ile sunulan serinin Türkiye fiyatı ise 369.900  TL olarak açıklandı.

2022 model yılı ile satışa sunulan motosiklet modelinin özelleştirmeler ve ek aksesuar tercihlerine göre fiyatlarının değişebileceğini de eklemiş olalım.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version