Opel, geçtiğimiz haftalarda “GSe” rozeti için duyuru yapmıştı. Yeni rozetin ilk modeli de Astra olarak karşımıza çıkmıştı. Fakat elektrikli vurgusunu ön plana çıkaran bu modele çok yakın zamanda yenisinin ekleneceği de açıklanmıştı. İşte rozete yeni eklenen model 2023 Opel Grandland GSe oldu.

Grandland modelinde elektrik gücünü görmemizi sağlayan versiyon, saf güç değerleriyle de dikkat çekiyor. Standart modele göre çok daha iyi bir seçenek olduğunu söyleyebileceğimiz GSe rozeti için detaylara geçelim.

2023 Opel Grandland GSe Özellikleri ve Detayları

Aracın PHEV motorunda, 1.6 litrelik bir benzinli motor görüyoruz. Temelde 1.6 litrelik benzinli motor ön planda karşımıza çıkıyor olsa da bu motora eşlik eden 2 ayrı elektrikli motor da var.

Tüm motorların bir arada kullanıldığı hibrit sisteminin toplam gücü ise 300 beygir olarak açıklandı. Beygir konusunda standart modele göre çok daha iyi olan araç, daha güçlü yapısıyla beraber 100 km hızlanmasını da sadece 6.1 saniye içerisinde gerçekleştirebiliyor.

Maksimum hız kısmında sınırlandırma ile gelmiyor. Zaten Opel bu konuda iddialı. Hız sınırlandırması olmayan 2023 Opel Grandland GSe, 235 km hıza kadar ulaşabiliyor.

Dilerseniz aracı sadece elektrikli modda kullanabiliyorsunuz. Ama bu kez menzil değeri düşük oluyor ve maksimum hız değeriniz de 135 km seviyesine kadar çıkabiliyor.

Sürüş deneyimine göre süspansiyon sistemi ve direksiyon yapısı da değiştirilen yeni modelin, farklı renk alternatiflerini sunduğu da açıklandı.

Kaput renginin değiştirilmesi gibi önemli artılar da karşımıza çıkacak. Daha güçlü ve elektrik destekli olan aracın fiyatının ne olacağı noktasında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Türkiye’de de satılacağını düşündüğümüz 2023 Opel Grandland GSe için fiyat bilgisi geldiği zaman, ana modele göre ne kadar farklı olduğunu göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version