Renault, SUV ataklarına devam ediyor. Marka birkaç önemli modelinde yeni nesillerle yola devam etmeye başladı. SUV sayısını da artmaya başladığını gördük. Görünen o ki marka SUV sınıfını daha da genişletme konusunda kararlı. Zira çok yakında 2023 Renault Espace modelinin de tanıtılacağı ortaya çıktı.

Yeni araç için ilk ön gösterim videosunun da yayınladığını gördük. Ne zaman tanıtılacağı konusunda da bilgilerin ortaya çıktığı aracın detaylarına bakalım.

2023 Renault Espace Yeni Bir Tasarım Yüzüyle Geliyor

Paylaşılan teaser videosunda, aracın özellikle arka kısmı gösterilmiş. Bagaj kapağının üzerindeki yapının nasıl olacağı konusunda bazı bilgiler verildiğini anlıyoruz.

Burada ilk dikkat çeken şey ise stop lambaları. LED stop lambalarının bir hayli ince olacağını anlıyoruz. İki parçalı olacak stop lambalarında alt kısımda ise desenli bir far yapısına yer verilmiş. Zikzaklara benzer bir LED tasarımı var gibi duruyor.

Bunun dışında yenilenen marka logosunun tam merkezde yer alacağı ve logonun dışa doğru biraz bombeli bir yapı ile geleceğini anlıyoruz. Logonun hemen altında da aracın model yazısına yer verilmiş. Sondaki “E” ifadesinde ise farklı bir renklendirme kullanılarak buraya da dikkat çekilmiş.

Bu gösterim dışında araç ile ilgili bazı teknik detaylar da ortaya çıktı. Buna göre 2023 Renault Espace, iki farklı alternatif olarak sunulacak. Bunlardan birisi 7 koltuklu model bir diğeri ise 5 koltuklu model olarak gelecek. 7 koltuklu modelin bir hayli geniş bir iç mekan sunacağı bilgisi var.

CMF-CD platformu üzerinden yükselecek ve Nissan X-Trail gibi modellere rakip olacak serinin, motor kısmında da hibrit seçenekleri ve içten yanmalı motor seçeneklerini sunacağı düşünülüyor.

Araç hakkında tüm detayların açıklanacağı tanıtımın ise bahar aylarında yapılacağı söylendi. Yani 2023 Renault Espace için çok beklemeye gerek yok. Birkaç ay içerisinde seri, tüm detaylarıyla karşımıza çıkacak. Renault bir SUV modeli daha kazanmış olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version