Camry serisi, Toyota’nın en lüks serilerinden biri olarak biliniyor. Özellikle ABD’de çok tutan model, şimdi ise özel bir versiyon ile karşımıza çıkıyor. 2023 Toyota Camry Nightshade Edition adıyla tanıtılan yeni özel versiyon, bazı tasarım düzenlemeleri ve birkaç ek oynama ile geliyor.

Dilerseniz 2023 Toyota Camry Nightshade Edition seçeneğiyle gelen farklara ve aracın özellikler konusunda nasıl detaylar sunduğuna bakalım. Bu özel versiyon nerede satılacak bu konuda da söyleyeceklerimiz olacak.

2023 Toyota Camry Nightshade Edition Özellikleri Neler?

Bir kere aracın tasarımsal açıdan yapılan değişikliklerine dikkat çekmek gerekiyor. Model özel bir renk ile geliyor. Gece yarısı siyahı, rezervuar mavisi ve belli noktalarda beyaz detayların dikkat çektiği özel bir rengi olan 2023 Camry Nightshade Edition, jantlar kısmında da 19 inçlik tamamen mat renklerin olduğu jantlarıyla dikkat çekiyor.

Dış tasarımdaki göz alıcı yapı, iç tasarımda da kendisini göstermiş. Asimetrik bir yerleşime sahip olan iç tasarımda, orta kısımda multimedya ekranı yer alıyor ve hemen altında da hafif gömülü bir şekilde kontrol butonlarına yer verildiğini görüyoruz.

Eski tip bir vites topuzu, kablosuz şarj stand alanı gibi detaylara da sahip olan serinin hem analog hem de dijital gösterge alanının olduğunu da ekleyelim.

Gelelim bu özel versiyonun motor kısmında nasıl artılar sunacağı bölümüne. Zaten mevcut olan Camry serisinde yer alan motorla araç tercih edilebiliyor.

Ek olarak 310 beygirlik 3.5 litrelik V6 motoru da tercih etmek mümkün. Serinin de aracın da en güçlü motor seçeneği de bu oldu diyebiliriz.

Tabii ki bu seçenek dışında yeni modeli, mevcut 2.5 litrelik motorla ya da hibrit motorla da tercih etmek mümkün olacak.

Aracın ne zaman satılacağına gelince, bu yılın sonlarına doğru serinin satışa çıkmasını bekliyoruz. Ülkemize gelir mi onu bilemiyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version