Honda’nun SUV modelleri için yenileme çalışmaları devam ediyor. Özellikle Çin’de yeni modeller bir bir gelmeye başladı. En son Çin Sanayi Bakanlığı tarafından 2024 Honda UR-V modelinin görselleri yayınlandı.

Aracın bir makyaj çalışmasından geçeceğini ve yeni yüzü ile geleceğini gösteren görseller dışında, teknik kısımda da farklar var. Şaşırtıcı bir şekilde aracın gücünün düşürüleceği ortaya çıktı. Emisyon değerlerinin daha ideal bir hale gelmesi için böyle bir adım atıldığı düşünülüyor.

2024 Honda UR-V Özellikleri Neler Olacak?

Aracın makyaj çalışmasına baktığımız zaman çok ufak değişiklikler olduğunu görüyoruz. Ön kısımda ve arka kısımda yer alan Honda logosunun biraz daha büyütülmüş olması, seri için yapılan ilk önemli değişiklik olarak gözüküyor.

Bunun dışında ön kısımda ızgara üzerinde de revizeler var. Krom kaplamalar üzerinde biraz daha fazla durulmuş. Tüm bu değişiklikler ufak bir makyaj çalışmasını işaret ediyor. Yani görüntü anlamında çok büyük bir değişim beklememek lazım. Yeni jantlar gibi ufak değişiklikler söz konusu.

2024 Honda UR-V Teknik Özelliklerinde Neler Değişiyor?

Bu kısımda aracın biraz daha gücü kısacağı gözüküyor. Seride yine 1.5 litrelik turboşarjlı motor yer alıyor. Fakat artık 190 beygirlik bir güç değil de 185 beygirlik bir güç değeri sunulduğunu göreceğiz.

Bunun dışında bir üst pakette yer alacak 2.0 litrelik motorda da bir güç değişikliği olacak. Yine aracın motor gücü düşürülecek. 268 beygirle gelen motorun gücü 257 beygir seviyesine kadar düşürülecek.

Yeni emisyon yasaları için böyle bir değişime girdiği düşünülen 2024 Honda UR-V, Çin genelinde satışa sunulacak. Aracın fiyatında da çok büyük bir fark olması beklenmiyor. Ayrıca bu modellerin Avrupa’da satılmadığını da biliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version