Passat sedan modeli için yolun sonu gelmiş olsa da serinin farklı kasa tipinde olan modelleri için çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği araçlardan birisi de 2024 Volkswagen Passat Estate modeli. SW versiyonu olarak gelecek olan araç, şu sıralar testlerine devam ediyor gibi gözüküyor.

Zira bir süredir aracın testler sırasında çekilmiş görüntüleriyle karşı karşıya kalıyoruz. Daha önce kamuflajlarla da kameralara yansımış olan araç, bu kez daha net bir şekilde görüntülendi.

2024 Volkswagen Passat Estate Tasarımıyla Dikkat Çekecek

Araca ait olduğu iddia edilen görsellere baktığımız zaman, serinin ön kısımda beklendiği gibi daha ince bir ızgarayla beraber geleceğini anlıyoruz. Ön kısımda daha ince formlu bir ızgara kullanılması, farların da daha ince formlu hale getirileceğini işaret ediyor.

Ön kısımdan yan bölüme geçtiğimiz zaman, SW serilerinde olduğu gibi bir hayli uzun bir kasa görüyoruz. Gövdenin uzaması, aracın arka kısımda çok daha geniş bir yaşam alanı sunacağını da işaret etmekte.

Arka kısma geçtiğimiz zaman ise stop lambalarının maskelendiğini görüyoruz. Stop lambalarında kullanılan tasarım net olarak olarak anlaşılmıyor ama muhtemelen ön kısımda farlarda yapılan inceltme işlemi stop lambalarında da geçerli olur.

Tabii ki aracın tamamen kamuflajsız olan görsellerini görmeden bu konuda yorum yapmak çok mümkün değil.

Tüm bu detaylarla beraber testlerinin devam ettiğini söyleyebileceğimiz 2024 Volkswagen Passat Estate için resmi bilgiler ne zaman gelecek açıklanmadı.

Bu son görsellerde aracın iç tasarımının nasıl olacağını ortaya koyan görüntüler de yok. Haliyle şimdilik yeni Passat olarak iddia edilen model için bu görsellerle idare etmek gerekecek. Resmi tanıtım sonrasında serinin geleceği konusunda da nelerin açıklanacağını göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version