Alman devinin en iddialı otomobillerinden biri olan Tiguan, bu yıl içerisinde güzel bir makyaj çalışmasıyla beraber güncellenebilir. Henüz araç için resmi bir açıklama yok ama bir süredir söz konusu modele ait olduğu iddia edilen görsellerin sızdığını görüyoruz.

Görsellere önemli zira gelen görsellerde genelde aracın test sırasında kameralara yakalandığı anlaşılıyor. Bu da beklendiği gibi markanın aracı tanıtmaya bir hayli yaklaştığının işareti olarak gösterilebilir.

2024 Volkswagen Tiguan Yine Kamuflajlar İçerisinde

İddialar doğruysa ve test edilen araç gerçekten Tiguan modelinin yeni serisiyse, bu durumda Alman devin aracı saklamaya çalıştığını da söylemek lazım.

Zira çok kritik noktalarda çeşitli kamuflajlara yer verilmiş durumda. Araç tamamen açık bir şekilde test edilmemiş. Hatta çok kritik noktalarda kamuflaj kullanılmasının dışında, prototip olarak tutulan kısımlar da var.

Yani sadece bu görseller üzerinden değerlendirme yaparak yeni modelin tüm detaylarının ortaya çıktığını söylemek mümkün olmayacak. Her ne kadar tasarım çizgileri tam olarak anlaşılmıyor olsa da boyutlar konusunda bir çıkarım yapabileceğimizi de söyleyebiliriz.

Genel anlamda görseller üzerinden bir boyut değerlendirmesi yaptığımız zaman, 2024 Volkswagen Tiguan ile serinin biraz daha geniş bir hacme kavuşacağını anlıyoruz. Hatta belki de Touareg modeline yakın boyutları göreceğimizi bile söylemek mümkün olabilir.

Muhtemelen bu seride de içten yanmalı motorları sürdürecek olan Alman otomotiv devinin, yeni araç hakkında resmi bilgileri ne zaman açıklayacağı ise belli değil. Başta söylediğimiz gibi eğer iddialar doğruysa ve araç test aşamasına gelmişse, bu durumda yakın bir zaman sonra yeni seri için bilgiler paylaşılmaya başlayacaktır. Yeni bir gelişme yaşanana kadar bu görseller ile idare edeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version