Geçtiğimiz ay Volkswagen’in sürpriz bir şekilde yeni Tiguan modeli üzerinde çalışmalar yaptığı ortaya çıkmıştı. İddialara göre alman otomotiv devinin 3. nesil Tiguan modeli için çalışmaları tüm hızıyla da devam ediyor. 2024 Volkswagen Tiguan modelinin bu geliştirme süreci içerisinde çeşitli sızıntıların da yaşandığı söylenmekte.

En son yeni nesil araca ait olduğu belirtilen iç mekan görselleri yayınlandı. Sızıntıya bakacak olursak aracın iç mekanında önemli bir değişim söz konusu olacak. Özellikle orta konsol kısmında yapılan değişikliklerde beklenti büyük. En azından bu sızıntılardan sonra büyüdü diyebiliriz.

2024 Volkswagen Tiguan İç Tasarımı Nasıl Olacak?

Paylaşılan iç mekan görselinde orta bölüme yerleştirilmiş olan dev multimedya ekranı dikkat çekiyor. Kullanılan bilgisayar nedeniyle direksiyon simidinin tasarımının değişip değişmediği net olarak anlaşılmıyor ama orta kısımda yeni dev multimedya ekranının çok net olduğunu söylemek lazım.

Muhtemelen bu ekranın tasarımının değişmesi bir yana teknik özellikler konusunda da çok daha fazlası sunulacak. Zira ekranın orta konsola hakimiyet kurduğunu ve butonları da ortadan kaldırdığı gözüküyor.

Artık bu görsel gerçek mi değil mi bunu ancak araç tanıtıldığı zaman öğreneceğiz. Şu an için büyük değişiklikleri işaret eden bu görselin sızıntıdan ibaret olarak kaldığını söyleyebiliriz.

Araç için bilgiler geldikçe 2024 Volkswagen Tiguan modeli konusunda detayları ele almaya devam edeceğiz. Daha önce sızan test görsellerinde de bazı detaylardan söz etmiştik. Tanıtımın ne zaman olacağını ve bu görsellerin ne kadar doğru olduğunu ise dediğimiz gibi bilemiyoruz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version