Yakın zamanda güncellenmiş ve makyaj çalışmasından geçmiş olan Tiguan, kısa süre içerisinde bir kez daha yenilenecek gibi duruyor. Öyle ki markanın 2024 Volkswagen Tiguan modeli üzerinde çalıştığı iddiaları gelmeye başladı.

Hatta durum iddiaları da geçti ve yeni nesil Tiguan modelinin test sırasında çekildiği söylenen görseller yayınlandı. Sızıntı, yeni aracın gövdesi konusunda da önemli bilgileri ortaya koyuyor. Özellikle kasa boyutu konusunda ne denli bir değişim yaşanacağı net olarak gözükmüş oldu.

2024 Volkswagen Tiguan Önemli Değişimleri Beraberinde Getirebilir

Öncelikle şunu söylemek lazım ki sızdırılan görsellerde aracın tamamen kamuflajlı olmadığını görüyoruz. Bunun yerine belli bölümlerde kamuflajlar kullanılmış. Far ve ızgara kısmı özellikle kapatılmış ve tüm detaylar gözükmüyor.

Bunun dışında kamuflajların olmadığı yan kısma baktığımız zaman kesinlikle daha geniş bir araç göreceğimizi anlıyoruz. Aracın yan kısımlarında daha kaslı bir görüntü sunulmuş.

Teker üzerinde yer alan bölümlerdeki bombeler de bunu net olarak kanıtlıyor. Arka kısımda da gerçek dışı etiketler ve kamuflajlar kullanıldığı için net tasarımı göremiyoruz ama arka kısımda da genel olarak daha yuvarlak ve geniş hatların kullanılacağı gözüküyor.

Aracın bu görseller üzerinden değerlendirilmesi yapıldığı zaman anlaşılıyor ki daha kaslı bir araçla karşı karşıya kalacağız. Muhtemelen seri boydan da daha uzun bir araç olacak.

Şimdilik 2024 Volkswagen Tiguan için teknik veriler konusunda  bir sızıntı yok ama beklenti motor konusunda çok büyük bir değişimin olmaması yönünde. Belki daha performanslı bir seçenek eklenebilir ama mevcut motor seçeneklerinin de yerini koruması beklentisi var.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version