A101 marketlere sık sık elektrikli moped modelleri gelmeye başladı. Yeni modeller geldikçe sizlerle de paylaşıyoruz. Son yayınlanan aktüel ekinde, gelecek olan yeni bir moped daha ortaya çıktı. A101 Volta APM5 moped afişlerinin de yayınlandığını görüyoruz.

Yeni bir moped almayı düşünüyorsanız ve söz ettiğimiz afişlere ya da aktüel eklerine denk gelmişseniz, haliyle A101 Volta APM5 modelinin özelliklerini de merak etmişsinizdir. O zaman hiç vakit kaybetmeyelim ve popüler moped modeli için teknik verilerden söz edelim.

A101 Volta APM5 Özellikleri Nasıl?

Tasarım olarak baktığınız zaman karşınızda 3 tekerli ve iki sıra koltuklu bir moped modeli çıkıyor. Ön kısım sürücü için ve tek kişilik bir kapasitesi olduğu gözüküyor.

Arka kısımda ise iki kişilik bir hava verilmiş ve koltuk biraz daha geniş ama bana soracak olursanız burayı da tek kişilik olarak düşünmek daha mantıklı olur.

Moped, motor kısmında ise 1000W güce sahip olan bir motor sunuyor. Elektrikli olan model diferansiyel motor ile 25 km maksimum hıza kadar ulaşabiliyor. Tabii ki bu motordaki ağırlığa göre de değişiklik gösterebilir. Fren sisteminde de hem önde hem de arkada kampana frenlerin sunulmuş olduğunu ekleyelim.  

Menzil değeri açısından ise 36 km’lik bir menzil sunulmakta. Yine sürüşe bağlı olarak menzil değerlerinde de farklar olabilir. Pil tam şarj etmek için gereken sürenin de 7-8 saat civarında olduğunu hatırlatalım. Belki 36 km menzil bu açıdan biraz düşük gelebilir.

Gelelim A101 Volta APM5 moped modeli için taşıma kapasitesine. İki kişilik olan seri 160 kg taşıma kapasitesi sunuyor. Mopedin kendi ağırlığı ise 117 kg olarak belirlenmiş.

Tüm bu özelliklerle beraber A101 Volta APM5 moped, 15 Aralık sonrasında A101 marketlerde satışa sunulacak. Modelin fiyatı 19.990 TL olarak gözüküyor. Volta’nın kendi sitesinde yer alan şu an ki fiyat ise 27.205 TL olarak belirtilmiş.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version