A101 marketlerine bu hafta güzel bir elektrikli motosiklet modeli geliyor. Tam elektrikli motosiklet diyemeyeceğimiz seri, motosiklet benzeri bir scooter olarak adlandırılabilir. Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet için özelliklere baktığımız zaman ise özellikle büyük şehirlerde ilgi odağı olacak bir araç diyebiliriz. Peki, A101 Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet özellikleri neler? Fiyat konusunda nasıl bir indirim söz konusu?

A101 Volta VSM Elektrikli Motorlu Bisiklet Özellikleri

Sade bir tasarımı olduğunu gördüğümüz seri, önünde sepet artısı ve ortada da ayak koyma bölümüyle öne çıkıyor. Maksimum olarak 25 km kadar hız yapabilen Volta VSM, 220W nominal motor gücüne sahip. Üzerinde yer alan ağırlığa göre değişiyor ama 25 km hız için de gayet iyi bir değer diyebiliriz.

Batarya kısmına gelince, batarya konusunda 48V 14Ah VRLA jel batarya denen bir batarya kullanılmış. Yaklaşık olarak 40 km kadar menzili olan batarya, standart priz ile şarj edilebiliyor.

Tabii ki şarj için de pili çıkarıp, sonrasında yeniden takabiliyorsunuz. Pil göstergesi için önde bir LED göstergesi de yer alıyor. 4 kademeli bir gösterge ne kadar pil kaldığı konusunda sürücüleri bilgilendirmiş oluyor.

2 yıl garantili de olan elektrikli motorlu bisiklet için son olarak LED ön ve arka lambaların sunulduğunu da ekleyelim. Dediğimiz gibi kalabalık şehirlerde kullanılabilecek güzel bir araç.

A101 Volta VSM Fiyatı ve Satış Tarihi

Gelelim fiyat kısmına. A101’de biraz daha uygun bir fiyata satılacak olan araç, 3.399 TL gibi bir satış fiyatıyla gelecek. Stokları sınırlı olacak olan elektrikli bisikletin satışa çıkışı ise 9 Aralık olarak gösterildi. Hangi mağazalarda kaç adet bulunacak bunu ise bilemiyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version