Çoğu zaman kampanyalı ürünlerle gündeme gelen A101, bu haftanın aktüel ürünleri için de açıklamalar yaptı. Yeni aktüel ürünlerinde güzel bir de sürpriz dikkat çekti. Bu hafta A101’de oto aksesuar ürünleri satılacak. Üstelik uygun fiyatlarla satışlar yapılacak.

Tabii ki bu haberi duyunca biz de durmadık ve siz değerli takipçilerimiz için gelecek olan oto aksesuar ürünlerini ele almaya karar verdik. Hangi ürünleri alabilirsiniz ve fiyatlar nasıl bunlara bakalım.

A101’de Oto Aksesuar Ürünleri Satılıyor? Fiyatları Nasıl?

Tek bir kategoride ürün yok. Birkaç farklı kategoride ürüne yer verilmiş durumda. Multimedya sistemleri de var. LED ışıklı aydınlatma sistemleri de var. Hepsini ele alacağız.

Piranha 7785 Multimedya Sistemi: Dikkat çeken ilk ürün, Piranha 7785 multimedya sistemi. 7 inç kapasitif tam dokunmatik ekranın olduğu cihazda Bluetooth, USB şarj FM radyo, hafıza kartı girişi, AUX girişi, park kamerası girişi, uzaktan kumanda gibi artılar var. 4X100W güç ve EQ destekli olan cihaz, uzaktan kumandalı ve 399 TL ile satışa çıkacak.

Piranha Araç Altı LED: 8 adet RGB renk sunan araç altına LED sistemi de satışa sunulacak. Uzaktan kumandalı olan LED, 2 X90 cm 108 LED ve 2X60 cm 72 LED’den oluşuyor. Fiyatı 100 TL.

Metal Gövdeye Sahip Hana Kompresörü: DC 12 volt üzerinden çalışan kompresör, 100 psi basınç değerine sahip. Fiyat 90 TL.

Piranha Park Kamerası ve Araç içi Kamera: Park ve yol çift kameranın kullanıldığı cihaz, 4.5 inçlik bir ekrana sahip. G-sensör ile kaza anı kayıt, sürekli kayıt özelliği, fotoğraf çekimi ve mikrofon gibi özellikleri bulunuyor. 1080p kayıt yapılabiliyor. Fiyatı 169 TL.

Piranha Dijital Hava Kompresörü: 30L hava akışının sunulduğu model, 150 psi basınç değerine sahip. LED ışıklı bir de dijital gösterge var. Fiyatı 100 TL.

Piranha Oto Koltuk Isıtma Minderi: Kademeli ısı ayar sistemi olan minder, 12V çakmak girişi üzerinden çalışıyor. Fiyatı 60 TL.

Piranha Manyetik Tutucu: Manyetiği olan sıradan bir telefon tutucusu. Fiyatı 16 TL.

Piranha Yol için Kayıt Kamerası: Gece görüş, ses kayıtlı ve Full HD çekim gibi özellikler var. Fiyatı 100 TL.

Piranha LED Ambiyans aydınlatma: Alt ışıkta olduğu gibi 8 farklı renk sunuluyor ve kumandalı kontrol var. A101’de Oto Aksesuar Ürünleri içerisinde mutlaka bu ürünün dikkat çekeceğini düşünüyorum çünkü 12V girişi kullanıyor. Ek bir elektrik sistem kurulumuna gerek yok. Fiyatı 50 TL.

Piranha Animasyonlu Bagaj LED: Dışarda olduğu için yağmur koruması bulunan LED, 120 cm ve toplamda 72 LED barındırıyor. Fiyatı 50 TL.

Piranha Lastik Kiti: Lastikleri tamir etmek için kullanılan standart kit. Fiyatı 17 TL.

A101’de oto aksesuar ürünleri için tüm bunların dışında bir de sabit fiyatları ürünler var. 9.95 TL’ye satılacak olan bu ürünler de şöyle:

  • Araç kapı kolu çizilme engelleyici
  • Katlanabilir çöp kutusu
  • Kapı koruması
  • Yan ayna yağmur kaydırıcı film
  • Yan ayna yağmurluk
  • Dikin aynası parlama önleyici
  • Kör nokta aynası
  • Bel yastığı
  • Kaydırmak ped

Tüm bu ürünler 21 Ocak Perşembe günü satışa çıkacak olan ürünler. Otomobil ürünleri için farklı bir ürün gözükmüyor. Ayrıca stokların sınırlı olacağını da eklemek isterim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version