Toyota 2019 model CH-R‘de ufak tefek bazı değişiklikler yaptığını ve araca yeni özellikler kazandırdıklarını duyurdu. Teknoloji geliştirme biriminin yeni CH-R’a eklediği en önemli yeniliklerin başında ise Apple CarPlay özelliğinin artık tüm paketlerde standart hale gelmesi yer alıyor. Öte yandan aracın 2019 modelinde yeni paket seçenekleri de müşterilerin beğenisine sunulacak.

Farklı paket seçenekleri geldi

Bahsi geçen paketler LE, XLE ve Limited olarak sıralanıyor. Sonradan eklenen Limited, 2018 modelde var olan XLE Premium‘un yerini almış. LE paketinde 17 inç çelik jant ve LED DRL halojen ön farlar bulunuyor. XLE‘yi tercih eden alıcılar ise kör nokta tespit sistemi, otomatik katlanır yan aynalar ve arka çapraz trafik uyarısı (RCTA) donanımlarından faydalanabilecekler.

İç dizaynda da önemli değişiklikler var

Öte yandan XLE paketinde “Toyota CH-R” yazılı kapı altı lamba ve piyano siyahı renkli üst konsol da yerini almış durumda. Smart Key isimli özellik sayesinde tek konuşula aracı çalıştırabilmek mümkün. Dileyen müşteriler ise Entune 3.0 Audio Plus ses sistemini ücreti mukabilinde sipariş edebiliyorlar. En üst paket olan Limited’de ise daha fazla özellik araca ekleniyor.

Standart sis lambası, piyano siyahı B sütunu, “Limited” etiketi ve krom pencere kenarlıklarına ev sahipliği yapan Limited paketinde deri ön koltuk mevcut. Ön koltukların ısıtmalı olduğu pakette Entune 3.0 Audio Plus da standart olarak geliyor.

144 beygir 2.0 litrelik motora CVT şanzımanın eşlik ettiği araç sadece ön çekişli.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version