Aston Martin uzunca bir süredir çıkaracağı yeni SUV modelinin seri üretim bandına girmesi için çalışmalarına devam ediyor. DBX adını alacağı belirtilen bu şık aracın şimdilerde “by Q” versiyonu üretildi. Aston’un açıklamasına göre bu versiyon, SUV’un ve genel olarak Q serisine dahil edilen araçların en özel ve nadide sürümü olacak. Baştan sona İngiliz lüks otomobil üreticisinin uzman tasarımcılarının elinden çıkan araba, alıcıların istek ve beğenileri doğrultusunda da özelleştirilebilecek.

Haberde fotoğraflarını görüyor olduğunuz DBX by Q modelinin stok DBX’e kıyasla farklarına temas etmek gerekirse, ilk başta 22 inç büyüklüğündeki parlak siyah ve özel jantları sayabiliriz. Keza aracın belden aşağısında ve iç döşemelerinde bol miktarda karbon fiber kullanılmış olması gözlerden kaçmıyor.

Satin Xenon adı verilen özel bir gri renge boyanan DBX by Q’nun kesinlikle fantastik bir güzelliğe kavuştuğu aşikar. Bu renk, Q by Aston Martin Koleksiyonu’nda yer alan özel tonlar arasında yer alıyor.

Bu arada meraklısı için belirtelim: DBX’in resmî lansmanı önümüzdeki Mart ayında kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanan Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek.

Fiyatı bilinmezliğini koruyor

Aslına bakılırsa henüz tanıtılmamış olmasına rağmen DBX SUV modeli hakkında epey bir bilgiye sahibiz. Arabada DB11 ve Vantage’de de kullanılan 4.0 litrelik çift turbolu V8 motorun yer alacağını, 0’dan 100 km/s hıza 4.5 saniyede çıkabileceğini biliyoruz mesela. Ancak en büyük bilinmezlik modelin fiyatıyla ilgili.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version