2018 yılında konsept haliyle gördüğümüz Audi e-tron GT, sonunda geliyor. Tasarım bölümünün yöneticisi konumunda olan Marc Lichte tarafından yeni detayları da açıklanan aracın nihai halini görmek için çok kısa bir süre kaldı.

Tamamen elektrikli olacak olan model için satışların da yine tanıtım tarihinden kısa süre sonra başlaması bekleniyor.

Audi e-tron GT, 9 Şubat’ta Son Sürümü ile Gelecek

9 Şubat tarihinde son haliyle karşımıza çıkacak olan yeni seri, özelleştirilmiş olan bir tasarımla gelecek. Zaten March Lichte tarafından paylaşılan bilgiler de yine bu yönde. Hem menzili arttırmak hem de performansı arttırmak adına düşük hava sürtünme katsayısına sahip olarak gelecek olan yeni araç, markanın son nesil tasarım dilini yansıtıyor olacak.

Dış tasarımda dikkat çekecek olan sportif yapının, iç kısımda ise geniş kullanım alanıyla bizi karşıladığını göreceğiz. Geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilen iç kısım, sanıldığının aksine bir sürücülerin rahat etmesi adına geniş tutulacak.

Performans kısmında da fark yaratacak olan modelin, daha da performanslı olacak olan bir RS modeli de bulunacak. RS versiyonunun performansı gözle görülür şekilde artacak. Söylenene göre Audi e-tron GT RS modeli 100 km hıza sadece 2.88 saniye içerisinde çıkacak. Taycan modeline yeni bir rakip geliyor bile diyebiliriz.

Tüm detaylarını merakla beklediğimiz aracın ilk lansmanında konsept modellere göre neler değişmiş göreceğiz. 9 Şubat tarihinden sonra teknik ve tasarım dışında fiyat ve satış tarihi gibi konularda da bilgi alma şansımız olacak. Başta belirttiğimiz gibi tanıtımın hemen sonrasında bu versiyonun satışa çıkacağı düşünülüyor ama yine de resmi bir açıklama görmeden yorum yapmamış olalım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version