Almanya menşeli lüks otomobil markası Audi, ikinci nesil Q3 SUV modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Dış tasarımında önemli revizelerin göze çarptığı araç, iç tarafta da yeni özellikleriyle dikkat çekiyor. MMI dokunmatik tepkime özelliğine sahip yeni bir dijital kokpitin kullanıldığı model daha sportif bir görünüme kavuşmuş durumda.

Sekizgen şeklindeki ızgaraya sahip olan ön tamponun her iki uç tarafında daha büyük hava girişleri bulunuyor. Keza farlar da bir önceki modele nazaran daha geniş bir düzleme yayılmış. Potansiyel alıcılar tümünde LED teknolojisi kullanılan üç farklı far seçeneğinden birini tercih edebiliyorlar. Bu seçeneklerin en üstünde adaptif yüksek aydınlatma özelliğine sahip olan Matrix LED farlar yer alıyor.

Onlarca farklı özelleştirme seçeneği var

Tekerleklerin hemen üstünde yer alan çamurluklarda farklı bir rengin kullanılmış olması, Q3’ü daha bir off-road aracı gibi göstermiş. Müşteriler diledikleri takdirde opsiyonel olarak satılan uzun spoylerle araçlarına daha hırçın bir görünüm katabiliyorlar.

Bu ve bunun gibi daha birçok özelleştirme seçeneği söz konusu. Mesela aracın belden aşağısını farklı bir renkte sipariş edebilmek mümkün. Eğer S Line paketini satın alırlarsa arka difüzör, tampon ve kapı eşiği başka bir renge bürünüyor.

11 renkten dilediğinizi seçin!

Audi, yeni Q3 SUV modelini toplamda 11 farklı renk seçeneğiyle satışa sunmuş durumda. İç dizaynda ise 3 farklı renkten biri tercih edilebiliyor. Alıcılar bu renkler istedikleri gibi kombinleme imkânına sahipler.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version