Audi, elektrikli modellerine yenilerini kazandırma konusunda kararlı bir şekilde ilerliyor. Bu sefer bir başka iddialı serinin elektrikli araçları geliyor. Audi Q4 E-Tron modelleri tanıtılacak. Tanıtım tarihi açıklanan serilerin nasıl araçlar olacağı konusunda da ipuçlarımız bulunuyor.

Bu ipuçlarına geçmeden önce tanıtım tarihinden konuşalım ve tanıtımda kaç farklı serinin geleceğinden söz edelim.

Audi Q4 E-Tron Tanıtım Tarihi 14 Nisan Olacak Açıklandı

Audi’nin resmi Facebook hesabından yapılan paylaşıma göre tanıtım 14 Nisan tarihinde olacak. Yeni tanıtımda hem Q4 E-Tron modeli hem de E-Tron Sportback modeli gösterilecek.

İki versiyonunda aynı zamanda tanıtılması beklenmekte. Bunun yanında araçların nasıl özelliklere sahip olacakları konusunda da bazı ipuçları var. Daha öncesinde iç tasarım gösterilmiş ve bazı teknolojik detaylar açığa çıkmıştı.

Buna göre araçlarda 10.1 inç yeni bir MMI dokunmatik ekran kullanılacak ve bunlar referans modeller için geçerli olacak. Daha üst seçim istenirse de 11.6 inçlik bir ekrana geçiş yapılabilecek. Zaten 11.6 inç dokunmatik ekran şu ana kadar markanın kullandığı en geniş ekran.

Akıllı dokunma ve akıllı yansıtma gibi özelliklerin de bulunacağı araçlar sanal asistanı da destekleyecek. Akıllı navigasyon ile bağlantılı çalışacak olan bu sanal asistan, yol bilgilerinin ön cama yansıtılması için de kullanılabilecek.

Her iki modelde de iç döşeme içinse suni ya da tam Nappa deri tercihlerinden biri yapılabileceği söyleniyor. Tam deri seçeneğinin opsiyonel olarak seçileceğini düşünüyoruz.

Özellikleri ile elektrikli dönüşümü de yansıtacak olan Audi Q4 E-Tron serisi için daha fazla bilgi istiyorsanız o zaman 14 Nisan’ı bekleyin. Tanıtım sonrasında ne var ne yok bakacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version