Audi RS 4 (B7) modelini beğenmemizi sağlayan dört sebebi açıklıyoruz. Bu otomobil, imajını en iyi şekilde yansıtıyor… Unutulmaz bir aile otomobili ve oldukça iyi bir ikinci el! Audi RS 4 (B7) 2006-2008:

Motor, Ah O Motor!

S4’teki 4.2 litrelik V8 güzel ve devirli bir motordu fakat ortalama gücü vardı ve önceki RS 4 turbo motoru rotasını takip etmişti. Buna karşın Audi RS4 B7, ilk R8’lere de güç veren 4.2 litrenin gelişmiş versiyonunu kullanıyor.

V8 motor, daga fazla devir çeviriyordu. 8250 d/dak devir limitine sahip ünite, 414 HP güç üretiyor. Litre başına 100 HP civarında ve egzoz sesi de inanılmaz.

Kusursuz Karışım

Standart B7 A4 temiz, akıllıca ve süssüz bir otomobildi, fakat RS 4 ona yepyeni bir kimlik kattı ve süssüz DNA’sını daha farklı bir şekle soktu. Çamurluklarla birlikte daha geniş iz açıklığı geldi.

Hava kanalları, onun kaputunun altındaki ciddi altyapıdan ipuçları veriyor. Aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en güzel çok kollu alaşım jantlara sahip. Bir Quattro modelinin olması gerektiği gibi zarif renkler de onun güzelliğini artırdı.

Doğru Otomobil, Doğru Zaman

Her şeyi bir araya getiren Avant RS 4, rakiplerinden ayrılmayı başarıyor. Günlük sürüş için uygun kompakt boyutlara sahip olan araç, ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar büyük, onları rahat ettirecek kadar da rafine. Ayrıca sürüş keyfini yaşatacak kadar da yüksek kapasiteye sahip.

Audi RS 4 Virajlı Yollarda Bir Harika

Virajlı yollarda RS 4’ü hızlı bir biçimde kullanmak, otomobilin değil ama sizin limitlerinizi görmek açısından güzeldir. Hafif alaşım malzemeler, önden kaymayı bastırmaya yardımcı oluyor ve iyi çalışan hisli yönlendirme sistemi de size her şeyi anlatıyor.

Quattro sayesinde her fırsatta 8000 d/dak devrine erişebiliyorsunuz. Sizi göz alıcı, harika bir tempo ve egzoz kükremesiyle ödüllendiriyor. Arkadan kayma menünün dışında kalıyor fakat size verdiği kaya gibi sağlam güven ve sarsılmaz yol tutuşu, kahramanca çekişi daha önce hiçbir RS’te görmediğiniz müthiş bir hassasiyet sağlıyor. Yani, onu bir kere kullanırsanız, sonsuza kadar kullanmak istersiniz!

Kaynak: Car

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version